#23 Emre Akbaba

Adamın ölüsü 2 golde etkisi var bu kadar taraflı yorum yapmayın yav

Belhanda iyiymiş bundan yav he he

Forvet alınmamasının suçunu Emreye yıkmayın büyük hata olur

Yorum yapmak icin erken ama gozume carpan birkac detay var

Topsuz oyunda asiri etkisiz
Top caldiginda sahipsiz top yakaladigina sahit olmadim.

Kondisyonu dusuk gibi geldi.
Cogu zaman geri kosmuyor

Net boktan bir transfer. 4 milyona forveti kiralardık tertemiz. İhtiyacımız olmayan bir oyuncuya bulaştık. Çok istiyorsada bizi bedelsiz gelirdi fenere gitmeyip. Taraftar karışırsa transfer işlerine gerçekten boku çıkıyor.

Bu adam mı yani kooooskoca Galatasaray'ın 10 numarası? Güldürmesinler.

Net boktan bir transfer. 4 milyona forveti kiralardık tertemiz. İhtiyacımız olmayan bir oyuncuya bulaştık. Çok istiyorsada bizi bedelsiz gelirdi fenere gitmeyip. Taraftar karışırsa transfer işlerine gerçekten boku çıkıyor.

Bu adam mı yani kooooskoca Galatasaray'ın 10 numarası? Güldürmesinler.

Herşeyi geçtim bu yoklukta 4 milyon € verip oyuncu kiralanmasını istemek tam avatarında ki insanın yapacağı iş olur.

Fizik olarak gelişmesi lazım. Gopl yollarında evet etkili ama oyun kurmak için ortasahaya yardıma gelmesi de bir o kadar önemli. Her zaman söylüyorum artık 10 nuamraların 8 nuamraya evrildiği oyuna geçiliyor. Aynı teknikle daha fazla efor sarfeden oyuncular gözde. De Bruyne bile kale gibi oldu. Emre neden olmasın?

Sadece gol atti diye goklere cikarmanin anlami yok, bazilari bunu anlamakta zorluk cekiyor. Eren'de 6 mac'ta 5 tane gol atti simdi iyi bir forvetmi oldu? Hayir.

Hersey gol degil.

Kendi kafasina gore oynuyor, nerde ne yapicagini bilmiyor, devamli yerlerde surunuyor, fiziksel olarak yetersiz, oyun gorusu dusuk, devamli topun hizini ayarlamakta zorluk cekiyor. Dogru pas tercihleri yapmiyor, defans'a dogru sekilde yardim etmiyor, pres yapmiyor, kendini ne zannediyorsa artik.

Sadece gol atti diye goklere cikarmanin anlami yok, bazilari bunu anlamakta zorluk cekiyor. Eren'de 6 mac'ta 5 tane gol atti simdi iyi bir forvetmi oldu? Hayir.

Hersey gol degil.

Kendi kafasina gore oynuyor, nerde ne yapicagini bilmiyor, devamli yerlerde surunuyor, fiziksel olarak yetersiz, oyun gorusu dusuk, devamli topun hizini ayarlamakta zorluk cekiyor. Dogru pas tercihleri yapmiyor, defans'a dogru sekilde yardim etmiyor, pres yapmiyor, kendini ne zannediyorsa artik.

Ayakta duramiyor malesef cok cabuk yere düsüyor, onu düzeltmeli. Sinan bile az cok düzeltti

Geri
Üst Alt