#23 Emre Akbaba

Örnek gösterir misin kimi aldık bugüne kadar öyle beleş , olmadı başka birine satarlardı ya da sözleşme uzatılırdı adamlar eşek mi bedavaya yollasın.

Sence Emre mi daha gerekliydi, santrafor mu? Fatih Terim kac kere aciklama yapti iki forvet getirin diye. Ama Emre transferinden para kalmayinca bir tane bile alamadilar. Zira adamlarda elden futbolcu cikarmak gibi bir beceride yok.

Emre ye gelince, devre arasi bedava gelebilirdi, gelemiyorsada ugurlar olsun derdik. Forvetsiz kaldigimiza degdimi sence?

Öz cimbomlu olduğu konusunda şüphe yok lakin forvet alınması daha iyi olabilirdi devre arası 1.5 Milyona falan transferini halletmeye çalışırdık

Sence Emre mi daha gerekliydi, santrafor mu? Fatih Terim kac kere aciklama yapti iki forvet getirin diye. Ama Emre transferinden para kalmayinca bir tane bile alamadilar. Zira adamlarda elden futbolcu cikarmak gibi bir beceride yok.

Emre ye gelince, devre arasi bedava gelebilirdi, gelemiyorsada ugurlar olsun derdik. Forvetsiz kaldigimiza degdimi sence?

Ben forvet alınmaması doğru mu dedim ?

sorduğum soru basit bedavaya almak diye bir şey söz konusu değil bile bile yazmanız ilginç.

üstelik forvet transferine para kalmaması söz konusu değil , bedavaya dolu oyuncu vardı modeste harici kimseyle uğraşılmadı diye alınmadı.

Çok gereksiz muhabbetler oluyor Emre konusunda.. Hayretle şaşkınlıkla okuyorum.

Emre nin Galatasaraylılığı sorgulanıyor, sakatken parasını almasın deniyor, vesaire vesaire..

Emre, yurt içinden alınabilecek en iyi yerli oyuncuydu ve alındığı için çok mutluyum.. Bugun sakat , oynayamıyor diye bu düşüncem degişmedi.. Yarın, birgün tekrar bu takımın parcası olarak gerekeni yapacaktır.

İlla da birisini sorgulayacaksanız, gidin Belhanda yı , Fegouli'yi sorgulayın, Tarık Camdal'ı sorgulayın..

Ben forvet alınmaması doğru mu dedim ?

sorduğum soru basit bedavaya almak diye bir şey söz konusu değil bile bile yazmanız ilginç.

üstelik forvet transferine para kalmaması söz konusu değil , bedavaya dolu oyuncu vardı modeste harici kimseyle uğraşılmadı diye alınmadı.

Devre arasi makul bir imza parasina anlasma saglayabilirlerdi. Eger Emre de Galatasaray da oynamayi cok istiyorsa Alanyaspor ile sozlesme yapmaz, devre arasi gelirdi. Kendisi icinde daha hayirlisi olurdu aslinda. Simdi oldugu gibi bonservisi altinda ezilmezdi. Kendimi ispatlayacagim diye sakatladi kendini. Fizik olarak yetersiz, ama kendini ispatlama arzusu buyuktu. O da ters tepti malesef. Hem Emresiz, hem forvetsiz kaldik. Emre nin yerine oynayacak adamlarimiz var neyseki, ama forvet oynayacak adam yok.

Devre arasi makul bir imza parasina anlasma saglayabilirlerdi. Eger Emre de Galatasaray da oynamayi cok istiyorsa Alanyaspor ile sozlesme yapmaz, devre arasi gelirdi. Kendisi icinde daha hayirlisi olurdu aslinda. Simdi oldugu gibi bonservisi altinda ezilmezdi. Kendimi ispatlayacagim diye sakatladi kendini. Fizik olarak yetersiz, ama kendini ispatlama arzusu buyuktu. O da ters tepti malesef. Hem Emresiz, hem forvetsiz kaldik. Emre nin yerine oynayacak adamlarimiz var neyseki, ama forvet oynayacak adam yok.

Gs'li olsa ne olacak ki Metin Oktay ruhu olan topçu mu kaldı Fb'ye giderdi biz almasaydık.

Bak yine yazıyorum bedavaya Ffpye takılmadan transfer edilecek dünya kadar forvet vardı.Bursa ,Paşa , Alanya bile aldı ya o kadar zor değil bu işler.

Son düzenleme:
İşte Emre Akbaba'nın dönüş tarihi!
Galatasaray'ın BB Erzurumspor maçında sakatlanan yıldız futbolcunun tedavisi tam gaz sürüyor. Emre Akbaba, Porto karşılaşmasıyla birlikte sahada yeniden boy göstermeyi hedefliyor.

14/10/2018 Pazar Akşam

Galatasaray'ın, Erzurumspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istiyor.

28 Eylül tarihinde sakatlanan ve sahalara 3 ila 4 ay sonra dönmesi beklenen Emre Akbaba, formasına erken kavuşabilmek için gece gündüz mesai harcıyor. Şampiyonlar Liginde forma giyme hayalini Galatasaray'a imza atmadan önce de açıklayan Emre Akbaba, zorlu Porto karşılaşmasıyla yeşil sahalara dönmeyi hedefliyor.

KARARI TERİM VERECEK

Emre'nin 11 Aralık 2018'de oynanacak olan Porto karşılaşmasında görev almak istediği ve Sağlık Kurulu'nun da Şampiyonlar Ligi'nde grubun son maçına başarılı oyuncuyu yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi.

Bu tarihe kadar tamamen hazır olmayı planlayan yıldız orta saha oyuncusuyla ilgili son kararı ise Teknik Direktör Fatih Terim verecek. İmparator, o tarihte Emre'nin oynamasında bir risk görmezse, onu ilk 11'de sahaya sürecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hasta olup rapor aldığınız zaman niye onun parasını alıyorsunuz?

İşte Emre Akbaba'nın dönüş tarihi!
Galatasaray'ın BB Erzurumspor maçında sakatlanan yıldız futbolcunun tedavisi tam gaz sürüyor. Emre Akbaba, Porto karşılaşmasıyla birlikte sahada yeniden boy göstermeyi hedefliyor.

14/10/2018 Pazar Akşam

Galatasaray'ın, Erzurumspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istiyor.

28 Eylül tarihinde sakatlanan ve sahalara 3 ila 4 ay sonra dönmesi beklenen Emre Akbaba, formasına erken kavuşabilmek için gece gündüz mesai harcıyor. Şampiyonlar Liginde forma giyme hayalini Galatasaray'a imza atmadan önce de açıklayan Emre Akbaba, zorlu Porto karşılaşmasıyla yeşil sahalara dönmeyi hedefliyor.

KARARI TERİM VERECEK

Emre'nin 11 Aralık 2018'de oynanacak olan Porto karşılaşmasında görev almak istediği ve Sağlık Kurulu'nun da Şampiyonlar Ligi'nde grubun son maçına başarılı oyuncuyu yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi.

Bu tarihe kadar tamamen hazır olmayı planlayan yıldız orta saha oyuncusuyla ilgili son kararı ise Teknik Direktör Fatih Terim verecek. İmparator, o tarihte Emre'nin oynamasında bir risk görmezse, onu ilk 11'de sahaya sürecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İki ay icinde duzelip oynarsa helal olsun adamin dibi derim

Ne güzel tatil yapıyor şimdi.
Üstelik aldığı maaş'in 4-5 katını kazanıyor.
Bunların hepsini cimbomun çocuğu ayağına yatarak elde etti.
Yarasın koçuma hak etti!
Çokok güzel bir strateji belirleyip bundan ödün vermedi ve istediğini fazlası ile elde etti.(Gerçi başak buna 1.5milyon verseydi çoktan girmişti ama herkes bizim kadar enayi değil)

Var olan yeteneksizligi ve çelimsizligi ile bu paraları rüyasında bile göremezdi.
Şimdi keyfini sürüyor.
Gerçek Cimbomun çocuğu sakat olduğu zaman maaş almayandir.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

İnsanlıktan nasibini almamış insanın(?) atacağı bir post

Devre arasına kadar kesinlikle oynamamalı bence. Kolay bir sakatlık değil ve nüksetmeye müsait. İyice iyileşsin, güçlensin öyle dönsün. Uzun seneler oynamasını beklediğimiz oyuncu ilk seneden perte çıkmasın. Bir şekilde idare ederiz biz.

Sen ve anlamamak ha ?
Snap-1942.webp

sondaki gifin şifresi ne..:unsure:
şifre girmeden görünmeyen gif atmışsın sanırım..:p:asd:

Talihsiz bir sakatlık geçirdi ama acaba emre yerine bir forvet bir stoper alsak daha mı iyiydi diye düşünüyorum şu an.

Talihsiz bir sakatlık geçirdi ama acaba emre yerine bir forvet bir stoper alsak daha mı iyiydi diye düşünüyorum şu an.

Almasaydik yonetimi topa tutardik ozellikle fener yada basaksehire gitseydi yangin yeri olmustu buralar.
Yonetim hocam taraftar emre transferinde sinifta kalmistir

Almasaydik yonetimi topa tutardik ozellikle fener yada basaksehire gitseydi yangin yeri olmustu buralar.
Yonetim hocam taraftar emre transferinde sinifta kalmistir
Vallah ben tutmazdım, zerre umrumda da olmazdı Fenere falan gitmesi.

En azından elimizde 4 Milyonluk bütçe kalırdı forvet için. Forvetsiz sezona başlamak resmen akıl tutulması.

sent via GSC

Geri
Üst Alt