#23 Emre Akbaba

Beyler art niyetli misiniz ? yoksa gerçekten sıkıntı var. Yeter ki Emre 'ye sallamak istiyorum diyin vallahi birşey demem de adam çok ağır bir sakatlıktan çıktı daha toplasan 10 dakika forma giymemişken ilk 11 'e atıldı

Şu zeminde, sakatlık korkusuyla ne yapsın adam ? dünyanın herhangi bir yerinde 5 ay sonra sakatlıktan dönmüş bir oyuncuyu izlediniz mi hayatınız boyunca ?

Ulan 2 senedir oynayan Feghouli fizik olarak ne seviyede de Emre 5 ay sonra mermi gibi mi dönecek ?

Emre 'nin sorunu adam daha yeni döndü toplasan 10 dakika forma giymemiş adamı tutup ilk 11 'e atıyorsun üstelik şöyle bir zeminde

Fatih Terim hani Emre 'yi korumak istiyordu ? şu zeminde bu havada mı koruyacakmış Emre 'yi ?

Luyindama reyize yapış sana azıcık fizik çalıştırsın. İşin şakası ben beğendim gayet olumlu oynadık ilk yarı. Ama şu götünü rakibe dayarken yere doğru eğilme en ufak dokunuşta yerde kalırsın biraz dik dur.

Sakatlığı geçtim de sağlamken de böyleydi. Çok zayıf, ikili mücadeleye gelemiyor.

yanlış yerde oynatıldı,orta sahada oynayamaz bizde sağ ya da sol kanatta oynayacak

4 aylık bir sakatlıktan çıkmış -ki yaşadığı sakatlık süresinden ziyade sakatlık türü itibariyle çok sıkıntılı bir sakatlık- biri için normal performans. Toparlanana kadar lig biter zaten. Yazın bireysel olarak yemeyip içmeyip çalışmalı.

Gelmesini en çok isteyenlerden biriydim. İnşallah tekrar sakatlanmaz.

Ağır sakatlıktan çıktı zamana ihtiyacı var eyvallah da bu adam sakatlanmadan önce de aynı durumdaydı. İkili mücadelelerde ayakta kalamıyor, aşırı yumuşak yav çözemedim bu adamı. Multivitamin takviyesi falan alsın diyeceğim ama onlarda bir b.ka yaramıyormuş.

Yukarıda bir kaç arkadaş ta bahsetmiş sakatlamadan önce de fizik gücü yerlerdeydi. Ikili mücadalerde hep yerde oluyordu. Bugün de dikkat edin güçlü olsa ayakta kalsa o top kayıplarının hiç birini yapmiyacakti tekniğiyle mutlaka katkı sağlıyacaktır ama üst seviye maçlarda sıkıntı yaşatır

Bi orta açtı ilk yarının sonlarına doğru ceza sahasına yetiştiremedi neredeyse topu bu kadar güçsüz olunur mu yav?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basta fena baslamadi ama cabuk düstü dogal olarak. Kupada ilk 11 oynamali

Yanaklari sismis gibi, 5-6 kilo fazlasi var, yaglari eritip kas yapmasi lazim

Hafta içi Hatay 'a karşı oynasın işte maç ritmini yakalar hatta Mitroglou da kullanılabilir bu maçta

Bu adam öyle estetik zevki inanılmaz - dehşet teknik bir adam değil ki. Diagne'de , Mitroglou'da , Emre'de ceza sahasında çok etkili oyuncular. Benfica maçında gölgenin içinden çıktı topu tamamladı hakem yedi ama.....

Üçüde kötü adamlar değilde kullanamıyoruz. Onyekuru varken hiçbirini kullanamazsın , üretkenliği arttırmanın yolu Onyekuru'yu ikinci yarıya saklayıp , Ndiaye ve Donk'un önüne Emre sola Belhanda sağa Feghouli koymaktır. Mariano yerine Linnes oynar Mariano artık depar falan atmıyor sakatlanmamak adına. Nagatomo'nun da önünde Onyekuru varken performansı ortada.

İleride artık Diagne'de Mitro'da ceza sahası etrafında olacak.

Onyekuru maçların içindeyken neyi çok iyi yapıyor anlamıyorum , ama neyi yapamadığı belli. Her maç 1 asist fırsatını reddediyor , takım oyunu yok , savunmaya yardım yok. Açık alanda Garry'de iş yapıyordu yani , hemde bundan çok daha iyiydi. Ne anladım ben bu işten. Sezon başından attığı aşırtma golu hariç , Garry'den iyi yapabildiği , ya da potansiyel olarak yapabileceği düşündüğümüz bir tek daha içi çalım atması var diğer hiçbirşeyi Garry'den iyi değil.

dün akşamki kötü oyunu sakatlık sonrası kendine gelememe diye yorumlanabilir lakin emre orta saha oyuncusu değil,emre kanat oyuncusuda değil,tam performansı ile bile dün akşamki gibi oynar o mevkilerde ,emre ceza sahasına sızmalarla goller bulan,yardımcı forvet olarak oynatabilecek bir oyuncu bunun dışında tamamen abartı yada büyük beklentilere girilen bir oyuncu...

Geri
Üst Alt