Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Andone bu sene n'aptı?Bu sene n'aptı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Andone bu sene n'aptı?Bu sene n'aptı?
Andone bu sene n'aptı?
Antep.Maç kazandırdı (Sivas). Fegh?
70.dkye kadar sag kenar olmasina ragmen ortada yatan, hicbir seye karışmayan sadece yürüyen, önüne duserse pas sut atan kel dk 70 olunca kosmaya basliyor 90dk mucadele eder gorunuyor. Hele o ara bos beles bi gol atarsa eyvah tutmayin bizim taraftari godmode acmis feg sampiyonluk modu acmis vs o gol sevinci yok mu kendini yirtiyor sanarsin 70dk yatan hain o degilmis... Taraftarin gözünü boyamada feg 1 donk 2Bu sene n'aptı?
70.dkye kadar sag kenar olmasina ragmen ortada yatan, hicbir seye karışmayan sadece yürüyen, önüne duserse pas sut atan kel dk 70 olunca kosmaya basliyor 90dk mucadele eder gorunuyor. Hele o ara bos beles bi gol atarsa eyvah tutmayin bizim taraftari godmode acmis feg sampiyonluk modu acmis vs o gol sevinci yok mu kendini yirtiyor sanarsin 70dk yatan hain o degilmis... Taraftarin gözünü boyamada feg 1 donk 2
Yahu bana Belhanda fanının sözlerini getiriyorsun
yazdıklarımda yanlış varsa anti belhandacı olarak cevaplayabilirsin. bu şekilde cevaplayıp beni küçük görmen seni bilge biri yapmaz abiYahu bana Belhanda fanının sözlerini getiriyorsun![]()
Küçük görmüyorum sadece senin tarafsız bir görüşün olmadığını belirtiyorum.yazdıklarımda yanlış varsa anti belhandacı olarak cevaplayabilirsin. bu şekilde cevaplayıp beni küçük görmen seni bilge biri yapmaz abi
fb macında şampiyonluk modunu açmış bi belhanda görebilecek miyiz üstat nedersinyazdıklarımda yanlış varsa anti belhandacı olarak cevaplayabilirsin. bu şekilde cevaplayıp beni küçük görmen seni bilge biri yapmaz abi
bu forumda tarafsız yorum yapabilen 3-5 kişi varsa biri de benim (belhandayı sayma). doğruları yazdıkça insanlar tarafından parmakla gösterilir olduk. burak yılmaza penaltı yapılır penaltı diyorum, adam kuş diyor. bizim maçta bi oyuncumuza faul yok diyorum bi pozisyonda hemen çöküyorlar. burada objektif olan kaybeder, bi tarafı seçeceksin. neyse bu konuda daha fazla yazmayacagım abi iyi akşamlar sanaKüçük görmüyorum sadece senin tarafsız bir görüşün olmadığını belirtiyorum.

hayır abi, yine tutuk ve hata yapma korkusuyla oynayan bi faslı göreceğizfb macında şampiyonluk modunu açmış bi belhanda görebilecek miyiz üstat nedersin
berandaya korkuyu yakıştırman sana yakışmadıhayır abi, yine tutuk ve hata yapma korkusuyla oynayan bi faslı göreceğiz
Seviyorum seni Can.bu forumda tarafsız yorum yapabilen 3-5 kişi varsa biri de benim (belhandayı sayma). doğruları yazdıkça insanlar tarafından parmakla gösterilir olduk. burak yılmaza penaltı yapılır penaltı diyorum, adam kuş diyor. bizim maçta bi oyuncumuza faul yok diyorum bi pozisyonda hemen çöküyorlar. burada objektif olan kaybeder, bi tarafı seçeceksin. neyse bu konuda daha fazla yazmayacagım abi iyi akşamlar sana![]()
bizim taraftardan korkuyor abi adam rahat değil ve malesef onlar korku ile beslenir (yusuf fahir baba)berandaya korkuyu yakıştırman sana yakışmadı
Baya rahat yahu :falcao:bizim taraftardan korkuyor abi adam rahat değil ve malesef onlar korku ile beslenir (yusuf fahir baba)
yok abi ne rahatı. ilk geldiği halden eser yok adamda.Baya rahat yahu :falcao:
Şu saatten sonra iyi oynasa bile küfür yiyecek. O yüzden rahat olması lazımyok abi ne rahatı. ilk geldiği halden eser yok adamda.