#23 Emre Akbaba

Ayağı kirilmadan önce de beğenmiyordum yok aga alanya da oynadığı topun yarı performansını bile gösteremedi hiç bir maçta. Ilk 11 de baslamasi 90 dakikaya yakın saha da kalması falan aşırı mantıksız geliyor. Hoca söz mü verdi Avrupa şampiyonası falan yaklaşıyor yani anlamış değilim. Acilen yedeğe çekilip yerine keremin monte edilmesi şart.

Burada şöyle mi düşünmek lazım acaba...

Ben çapraz bağ menisküs ameliyatı oldum. ocakta 1 yıl olacak geçen zorunda kaldık sahaya girdik. Arkadaşlar vallahi billahi koşmaya korkuyorum. Ayağım benden istemsiz hareket etmiyor mental olarak acayip bitik bir durum ortaya çıkıyor.

Bu adamın iki kere ayağı kırılıdı. Diyeceksiniz ki çok üst seviye tedavi vs her şey. Seninle bir mi? evet bir değil ama oynadığı düzeyde benimle bir değil çok üst düzey sonuçta.

Demem o ki ister istemez tutukluk olacaktır bu net bir şekilde görülüyor. Ancak bu adam Türkiye standartlarında iyi bir oyuncu

Yeni sözleşme yapılacaksa süresi 1+1 yıl ve garanti ücreti çok düşük olmalı. 1 milyon TL gibi.

Mevkisine göre performans bonusları maksimum 3 milyon TL'yi bulacak bir sözleşme kabulüm.

Fazlasını isterse, teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

Bu herife güçsüz diyen sosyal hayatında kimlerle takılıyor merak ediyorum.

Sanki bir halta yarıyorda birde gidip belhanda'ya artislik yapıyor frikik kullanmak için.
Bunun gibi bireysel düşünen ve takım ahengini bozan top tepicilerin, yeri kesinlikle kuşlar.

Senin gibi bir sürü yeteneksiz ortasaha oyuncusunun çok olduğu kuşlara gitmen dileğiyle.
İddaa ediyorum;
Kuşlar, buna sözleşme uzatmak için bizim teklif ettiğimiz rakamın % 30 fazlasını versin uça uça gider birde giderken köprüde video çeker kanım sarı lacivert diye.

Haydi başka kapıya vitaminsiz

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Bundan hiçbir halt olmaz net. Şimdiye kadar hep olsun diye beklendi ama maalesef. Aldığı paranın ancak % 10 performansını sergilemiştir.

1608244993810.webp

K.Maraş'ta Profesyonel olan oyuncu Galatasaray'da - - Kahramanmaraş'ın Spor Haber Sitesi (marastasporgazetesi.com)

Sanki bir halta yarıyorda birde gidip belhanda'ya artislik yapıyor frikik kullanmak için.
Bunun gibi bireysel düşünen ve takım ahengini bozan top tepicilerin, yeri kesinlikle kuşlar.

Senin gibi bir sürü yeteneksiz ortasaha oyuncusunun çok olduğu kuşlara gitmen dileğiyle.
İddaa ediyorum;
Kuşlar, buna sözleşme uzatmak için bizim teklif ettiğimiz rakamın % 30 fazlasını versin uça uça gider birde giderken köprüde video çeker kanım sarı lacivert diye.

Haydi başka kapıya vitaminsiz

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Olay budur.

Belhanda bundan daha iyi!

Geri
Üst Alt