Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.960
- 9.957
- 2.398
Soyunma odasında röveşatalara devam mı reyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yediğimiz 4.golde Akbaba'yı izleyin. Diyecek tek kelimem yok.
bu herifin koşu tarzı bir tek bana mı komik geliyor yav. Yalpalanıyor sürekli koşarken omuzlar düşüp kalkıyor falan
@Can Özbek
@Umut Gül
@Yiğit Sönmez
@Mehmet Mehmetoglu
bu herifin koşu tarzı bir tek bana mı komik geliyor yav. Yalpalanıyor sürekli koşarken omuzlar düşüp kalkıyor falan
@Can Özbek
@Umut Gül
@Yiğit Sönmez
@Mehmet Mehmetoglu

noldu reis ruyanda mi gordun herifi@Can Özbek bana acil bir rizespor formasi gonder Samudio yazılı , parasını bankana yatırım bana kargo ile gönder ACIILLLL AMA ACCIILLLLL

knk omere yazdığım benzer durum bunda da varbu herifin koşu tarzı bir tek bana mı komik geliyor yav. Yalpalanıyor sürekli koşarken omuzlar düşüp kalkıyor falan
@Can Özbek
@Umut Gül
@Yiğit Sönmez
@Mehmet Mehmetoglu
knk omere yazdığım benzer durum bunda da var
#19 Ömer Bayram
Fiziken düştü ee fizikle oynayan adam fiziken düşünce kötü gözüküyor işte.www.gscimbom.com#23 Emre Akbaba
Ne alexin beyni var ne taliscanin şut yetenegi Onlar olsa 20'lik topçu olurdu zaten. Ama en büyük sıkıntısı Belhanda'nın da fiziğine sahip olmaması. Hiç yoktan onu toparlayamadığı sürece hiçbir zaman büyük takımın istikrarlı 10 numarası olamaz.www.gscimbom.com
Takas edin gitsin.
Salih'i hic izlemedim bu sene. Oteki Yunanli'yi gecen sene izlemistim biraz. Faydali bi adama benziyor. Onu alalim.Salih Uçana verelim işte