#23 Emre Akbaba

images

Bu tip oyuncuyu bulmakda üstümüze yok, tonca para verilir kontrati bitene dek hic bir katki saglamaz, bosuna sakatlandi demeyin, sakatlanmadan öncede ancak iyi bir yedek olurdu, ilk 11 oyuncusu hic bir zaman olamazdi.

Emre ne oynuyor anlayan var mı acaba. Topu öldürmekten başka birşey yaptığı yok yemin ediyorum sıradan bir Anadolu takımın ortasahası bizden çok çok iyi şaka gibi.

Seni hic sevmedim sütoğlan.2 gol yedirdin tskler

Ofsayti bozmasi ve Kravetsin golunde bom bos yurumesi ile 2 gol yedik sayesinde, katki vermeyi birakin artik takima zarar veriyor
sansliyiz ki sozlesmesi bitiyor insallah uzatmak gibi bir hata yapmazlar

Emre Akbaba Galatasaray'da oynayabiliyor hatta üstüne sözleşme uzatılacağı konuşuluyorsa ülkede herkes iyi bir mevkiye gelebilir demektir.

Kapı dışarı edilmesi lazım.

Emre Akbaba'dan ilk geldiğinde ümitliydim ne yalan söyleyeyim. Ama büyük takım oyuncusu olmadığı belli, zira Alanya'da özel önlem alınmadan neler yapıyordu. Bizde olmuyor. Bari takasta kullansak Başağa yada daha başka bir takıma, en azından elimizden çıkarabiliriz.

En basindan beri soyledigim bir sey var. Bu adam gol veya asist yaptikca ovulur, yapmadigi her macta yerin dibine sokulur. Nedenini ve Emre'nin sahip oldugu ozellikleri tek tek bu mesajda yazmayacagim, isteyen onceki mesajlarima bakabilir.
Bu surec aynen devam ediyor.

Performansi gercekten kotu. Hemfikiriz... Peki su soru onemli...
Emre'de suc var ama bu kulubun antrenorlerinde yok mu?
Yahu adam geldigi gunden beri omuz yese, cimleri agziyla bicmeye basliyor. Bu nasil gucsuzluktur?
Bir antrenor de Emre'yi alip kisisel antreman yaptirmaz mi? Bu takimin ayak tenisine degil, duzgun core (bunun Turkce'sini bilen var mi?) antremanlarina cok ihtiyaci var.

Sinirden izlememiştim. Kravets'in golünde adamı bomboş gördüğü halde yürümeye devam ediyor, az biraz koşsa golü engelleyecek. Bunu yapan adam cimbomun çocuğu değil fenerin çocuğu olur ancak.

Evlat kontejanındandır dokunulması teklif dahi edilemez.

Bir daha "cok iyi Galatasarayli" diye birini bize kakalamaya calisanin ben yedi sülalesini selamlarim.

Kendisi fiyasko. Ama transferine yanlış demek zor. Biraz realitik düşünün. Geldiği zaman , ligin en iyi yerli oyuncularından biriydi. Milli takımda maç alıyordu. Zaten inanılmaz paralar verilmedi transferine. Bu cimbombonun çocuğu geyiği beklentileri yükseltmiş olabilir . Olmadı . Yapamadı büyük takımda. Yapacak bir şey yok. Postala gitsin. Bakın falcao transferinde yönetimi suçlarım ama emre de değil. Ne abartılı para verildi. Ne de geldiği dönem yapılmayacak bir transferdi. Eleştirilecek kişi bu berbat oyununa rağmen oynatan hocadır..

4 milyon euro verdik sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmıştı
Çok para değil. Orta seviye. Üstelik yıllık maaşı azdı. Dengelemislerdi öyle. Hatta övülüyordu bu nedenle. Ortalama bir maaliyeti vardı. Sorun transfer edilmesi degil. Kendini geliştirmemesi. Bunda da suçlanarak kişiler kendisi ve teknik heyet..

Çok para değil. Orta seviye. Üstelik yıllık maaşı azdı. Dengelemislerdi öyle. Hatta övülüyordu bu nedenle. Ortalama bir maaliyeti vardı. Sorun transfer edilmesi degil. Kendini geliştirmemesi. Bunda da suçlanarak kişiler kendisi ve teknik heyet..
1.75 m euro yıllık maaşın hangi kısmı azdı?

Anlamadigim bizden 1.5 istiyor da biz vermesek bile kim 1.5 verecek?
Avrupa'da imkansiz, iceride 500 600 binden fazla veren olmaz.

bu adamin kalmasi nasil gündeme gelebilir yahu o kadar kötü kadro icinde bunun gibi bir vasati bile yollamazsan nasil gücleneceksin? ömer bayram, sener, fatih ve akbaba bu takimda oynayamaz.

Geri
Üst Alt