#23 Emre Akbaba

Adamın ayağı ile top aynı kutup gibi top kaçmak istiyor adamdan

Fatih Terim'in bu adama nasıl tahammül ettiğini anlamıyorum, zamanında galatasarayı tercih etmiş olması sahada gezinerek takımı sabote etmesine tolerans göstermemizi mi gerektiriyor? ne bekleniyor yani? sanki bedava oynuyor, gönderin gitsin.

Takasta verip kurtulursak büyük iş yoksa sezon sonu %100 sözleşmesi uzatılır.

Ne olursa olsun adam gibi adamdır bugün bir kez daha bunu gördük 2 kere ayağı kırıldı adamın haksızlık etmeyin

Korkum vedatla irfandan fener çalım attı ayağına buna cimbomun çocu diye sözleşme vermemiz.

Allah kahretsin çok kötü oldu.

Bu adamı bu kadar gömmeyin. Adam evinin arka bahçesinde sakatlanmadı, bizim forma altında sakatlandı. Emin olun sakatlıklar geçirmeseydi bu takıma çok daha fazla katkılar verebilirdi.

Senin adamlığın için bir kez daha teşekkür edilir.

Kendini ver şu futbola, idmanlarda çalış be kardeşim.

Bu adamı bu kadar gömmeyin. Adam evinin arka bahçesinde sakatlanmadı, bizim forma altında sakatlandı. Emin olun sakatlıklar geçirmeseydi bu takıma çok daha fazla katkılar verebilirdi.

sakatligi gectikden sonraki 18.ci macini oynadi ve halen hayalet gibi oynuyor , ayrica sakatlik yasayan tek futbolcu degil.
Boyle oynamasinin hic bir ozuru yok .

sakatligi gectikden sonraki 18.ci macini oynadi ve halen hayalet gibi oynuyor , ayrica sakatlik yasayan tek futbolcu degil.
Iki cok zor sakatliklar gecirdi. Bazi futbolcular eskisi gibi olmuyor sakatliklardan sonra. Herkes robot oldugunu sanmayin insan bunlarin hepsi herkes farkli tepki veriyor fiziksel ve mental anlamda.

Evet cok kotu oynuyor ve gitmesi lazim ama sakatlanmasaydi cidden baska bir Emre gorebilirdik.

gs çocuğu diye bal ligi topçusuna sözleşme mi verelim? kendisini çok severim fakat gerçek gsli takıma zarar verdiğini anlayıp ayrılmalı.

Iki cok zor sakatliklar gecirdi. Bazi futbolcular eskisi gibi olmuyor sakatliklardan sonra. Herkes robot oldugunu sanmayin insan bunlarin hepsi herkes farkli tepki veriyor fiziksel ve mental anlamda.

Evet cok kotu oynuyor ve gitmesi lazim ama sakatlanmasaydi cidden baska bir Emre gorebilirdik.

agir sakatliklar gecirdi dogru ama maca bakarken oyle seyler yapiyor ki akil alir gibi degil.
Birde ustunden 18 mac gecmis ve en son macta attigi paslar ve atamadigi paslari gorunce insan cildiriyor.

Ayak kırılması çok ciddi bir durum. Nice futbolcu ayağı kırıldıktan sonra bir daha kolay kolay toparlanamadı. Ayrıca geçen sezon fena oynamadığı maçlar da vardı. Şu anda sözleşme stresine girmiş de olabilir.

Baskalari transfer yapiyor diye bu adamin övülmesi, söyle böyle oldu denmesi sacma. Sözlesme uzatmak ciddi bir hata olur. Hic bir mevkide bizim seviyemizde oyun oynayamiyor. Her mac 10 kisiyiz bu oynadiginda. Besiktas macinda bu oyuna girdiginde 9 kisiye düsmüstük hatta.

Ya arkadaşlar kimse uzatılsın filan demiyo, yaptığı adamlığı konuşuluyo burda.

Ne diyoruz çalış toparla kendini diyoruz, bu kadar milyon euroların döndüğü ortamda o dik duruşu her babayiğit göstermez, kolay değil burdan yazmakla olmaz o işler.

Kötü mü kötü verdiğimiz para da boşa gitti eyvallah ama adam gibi adammış bunu daha net anladım ..

Ya Mehmet bana gelip de cımbızla çektiğin pozisyonları gösterip futbol uzmanıymış gibi üst perdeden konuşma. Karşında senin dünkü çocuk yok.

Sanki ben adamın kötü oynadığını, formsuz olduğunu, taraftarın istemediğini bilmiyorum. Önüme gelip cımbızla çektiği videoları seriyor. Hey Allahım ya.

Ya Mehmet bana gelip de cımbızla çektiğin pozisyonları gösterip futbol uzmanıymış gibi üst perdeden konuşma. Karşında senin dünkü çocuk yok.

Cimbiza gerek yok her poziyonu ayni , istersen geride kalan sayfalara bak bir benmiyim ayni dusuncede olan.
Seni cocuk yerinede koyan yok o kendi dusuncen

Geri
Üst Alt