#23 Emre Akbaba

Olmiyacak bu evlatdan. Tamamen sildim kafamda, Fatih Terimde silse kendisi de Galatasarayi silse cok iyi olacak.

Kendine basarillar dilerim, onun adina en guzelini isterim ama artik herkes yoluna demeli.

Yabancı birine Galatasaray'ın orta sahaya (kanat dahil) 4.klasmandan bir yerli oyuncu aldığını söylesek ve performansları göstersek birinci sıraya şunu yazarlar... Kerem Aktürkoğlu o yapılan listeye bile giremez. Futbolun temel prensiplerinden bu kadar uzak bir oyuncuyu hoca nasıl oynatıyor anlamıyorum

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aman çorapların ayakkabın falan kirlenmesin. oyuna yeni girmişsin, yalandan bile olsa bir şeyler göstermeye çalışır. Onyekuru ve Marcao evin oğullarıysa sen üvey evlat bile olamazsın... Marcao ve Henry yabancı değil, sensin yabancı...
20210215_025204.webp

Aman çorapların ayakkabın falan kirlenmesin. oyuna yeni girmişsin, yalandan bile olsa bir şeyler göstermeye çalışır. Onyekuru ve Marcao evin oğullarıysa sen üvey evlat bile olamazsın... Marcao ve Henry yabancı değil, sensin yabancı...
Ekli dosyayı görüntüle 114504
Bundan böyle ağlamak için felçli babaanne düşüncesi out

onye ve marcaonun penaltı noktasını temizlemesi in

işin garibi bu elemanı eskisi gibi forvete yakın serbest oynatsak bile verim alamayız bitik durumda akbaba oyuna giriyor denılince herkes eyvah diyor

Cok maliyetli oldu verim alalim diye uğraşıyorlar da olmuyor iste. Falcao gibi göreceksiniz, sozlesme yenilemek buyuk hata. Verilecek her bir kurus cope atmak olur, buna harcayacaginiz parayi Salih'i ikna etmek icin kullanin.

o kadar ağır sakatlıkları üstüste geçirdiki biraz daha şans verelim demeden edemiyorum. yeni bir aydın yılmaz olmasın.

Geri
Üst Alt