GSCimbom
#23 Emre Akbaba
Furkan Korkmaz

#23 Emre Akbaba Sayfa 227

Furkan Korkmaz ·

Cevap
6,3K
Okunma
284,9K
Sayfa
227/317
Olmiyacak bu evlatdan. Tamamen sildim kafamda, Fatih Terimde silse kendisi de Galatasarayi silse cok iyi olacak.

Kendine basarillar dilerim, onun adina en guzelini isterim ama artik herkes yoluna demeli.

Cok garip.
Adam aslinda deli Galatasarayli.
Para yok diye oynamiyor da diyemeyiz.
Ne oldu bu adama, bi ara iyidi ya..
Yazik, umarim toparlanir..
Parami kazandim, keyfime bakarim modunda mi acaba..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni sözleşme için indirim yapmaya zorlandığı için canı sıkılıyordur beyimizin.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı birine Galatasaray'ın orta sahaya (kanat dahil) 4.klasmandan bir yerli oyuncu aldığını söylesek ve performansları göstersek birinci sıraya şunu yazarlar... Kerem Aktürkoğlu o yapılan listeye bile giremez. Futbolun temel prensiplerinden bu kadar uzak bir oyuncuyu hoca nasıl oynatıyor anlamıyorum

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aman çorapların ayakkabın falan kirlenmesin. oyuna yeni girmişsin, yalandan bile olsa bir şeyler göstermeye çalışır. Onyekuru ve Marcao evin oğullarıysa sen üvey evlat bile olamazsın... Marcao ve Henry yabancı değil, sensin yabancı...
20210215_025204.webp

Aman çorapların ayakkabın falan kirlenmesin. oyuna yeni girmişsin, yalandan bile olsa bir şeyler göstermeye çalışır. Onyekuru ve Marcao evin oğullarıysa sen üvey evlat bile olamazsın... Marcao ve Henry yabancı değil, sensin yabancı...
Ekli dosyayı görüntüle 114504
Bundan böyle ağlamak için felçli babaanne düşüncesi out

onye ve marcaonun penaltı noktasını temizlemesi in

işin garibi bu elemanı eskisi gibi forvete yakın serbest oynatsak bile verim alamayız bitik durumda akbaba oyuna giriyor denılince herkes eyvah diyor

Geri
Üst Alt