#23 Emre Akbaba

Delirtiyor gercekten adami. Yani anlamiyorum EPL'e nasil girebilmis gercekten cok kotu bir oyuncu. Ustte yazdik iste, Josef gelmis olsa sunun yerine ki duyduguma gore Terim istemisti.. Klasik gecikme, para, yonetim ici sorunlar.. O olsaydi suan, cok farkli seyler konusuyor olurduk. Kacirdigi mac yok adamin. Ustune gol de atiyor. Ligi de biliyor cok temiz transfer olurdu.
Esasında EPL'de hiç oynamadı o konuda yanılgı var, Stoke düştükten sonra alındı yani alt ligde oynadı.

Esasında EPL'de hiç oynamadı o konuda yanılgı var, Stoke düştükten sonra alındı yani alt ligde oynadı.

Aynen dogrusun, baktim ben de transfer oldugunda maci yok, zaten soyledigim "oraya gitmis/transfer olmus" anlaminda. Oradan oyuncu alinca, EPL carpani var iste biliyorsun. Cenk yoksa 20m+ oyuncu mu ? degil elbette. EPL olunca, 5m euro edecek oyuncu oluyor sana x4 ya da x5 kati. Diagne'den guzel haber gelse artik bize de yazin transfer butcesi olusur. Neyse kisacasi, 2m euro aslinda 300-400K Euro gibi bir real rakama tekabul ediyor :) Zaten bu adamin ortaya koydugu "kalite" de bunu dogruluyor. Ideal Kayserispor/A.Gucu vs.. orta sahasi.

Son düzenleme:
Dk 20 kusurde adini duydum nasil saklaniyor acaba

Faydalıydı,en azından skoru aldığımız için iyi gözükmüşte olabilir

yalnız ceza sahasında 1-2 müsait pozisyonda eli ayağına dolandı,oda özgüvensizliğinden oldu

çok pozisyon p*ç ediyor öyle böyle değil. geçtiğimiz maçlarda attığı gollerin hatrına sahadaydı. ne defansif ne ofansif hiç bir katkısı olmadı bugün. sahanın en kötüsüydü onyekuru ile birlikte. özellikle 3e2 gittiğimiz o pozisyonda onyekuruya attığı pas evlere şenlik. profesyonel bir oyuncunun o topu o sekilde kullanmaya hakkı yok. geçtiğimiz maçtaki bencillikleri de malum. takıma değil de kendine oynuyor gibi. git baska takımda oyna. kendi hatasıyla sakatlandı ama diyetini maasını ödeyerek bitirdiğimizi düşünüyorum. yeri galatasaray değil. sakatlıktan sonra hiç olmadı.

Dediğim gibi skor üretmediği sürece hiç bir şekilde sahada çekilmiyor bu herif. Gol atamazsa kör, atarsa da ölüp badem gözlü oluyor.

Takımı bir kişi eksik oynatması yetmiyormuş gibi pas hataları, ikili mücadelelerdeki ezikliği, sahada hayalet gibi gezmesi, defansif katkısızlığı ve niceleri ile aşırı göze batıyor.

Hele hele o 3 vs. 2 kişi kaldığımız pozisyonda Barış Özbek gibi attığı pasta çıldırdım kendimden geçtim resmen.

Bu kadar korkak oynarsan olmaz Emre. Sözleşmeni uzatsınlar ama idmanlarda rakiple 1’e 1 çalışması lazım. Emre korkuyor diye herkes Emre’ye özellikle basıyor. Korkudan kaleye uzakta her top alışında zayıf halka oluyor.

1620518461913.webp

Sahanım en kötüsüydü. Her zaman aynı şekilde oynuyor. Sahada ismi yok. Hücum anlayışı gelen topu tek pasla geri oyna ve dönen şutu tamamla. Defans desen gr mı yok. Allah aşkına dünkü maçta 16. dakikayı açın bakın. Önünden adam akıp gidiyor hicbir reaksiyon yok. Ikinci yarıda 40 yasindaki atibadan deparda fark yiyor. Yazik boyle topcularq verilen paralara yazık...

Yazın çok fazla transfer yapacağız. Bütçemizde belli ve birkaç maliyetli transfer yapmamız gerekebilir. Bu yüzden eldeki biraz öne çıkabilen yerli oyuncular 1+1 tutulabilir. Ancak maaşı oldukça yüksek bu yüzden makul seviyeye gelirse kalması taraftarıyım. Anca anca topluyor kolay değil neredeyse 1 sezon kaçırdı son 2.5 yılda. Bu performansını beğendiğim anlamına gelmiyor. Ancak alternatif isimler bulunduysa ve daha düşük maliyetle geliyorlarsa ve Emre’yi satabileceksek tabi ki..

tek kale oynadigin bir macta bile kayip lan
abi sen nerdesin lan alooooo

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

lütfen küfür serbest olsun buna
hem sahada bir sey yapma hem penaltinin basina gec ve kacir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

aldığın nefes zarar ulan. boş herif

Geri
Üst Alt