#23 Emre Akbaba

Adam yoga hareketleri yapip euro milyoneri oldu, yillardir ayni döngü.

Hoca kendi cebinden ödemek zorunda olsa bu oyuncularin yarisini gönderirdi, ama iste para kulüpten gelince, varsin dursun nolacak kafasinda.

Bunlarin yaptiklari kulübe ihanet.

cowid sebebiyle hastanede olan oyuncumuz için yapılan abuk subuk yorumları kınıyorum

60 dakika daha oynadın, yine iyisin Mr Evlat. Etrafa futbolcuydum ben Galatasaray'da oynuyordum dersin ilerde başka türlüde hatırlamayacak kimse. Kiralık falan giderse kendisi için daha hayırlı olacak, iç saha maçlarında küfrü yiyince iyice futbola küsebilir.

Artik guluyorum bu herifi sahada gorunce. Bir de bunu begenen agir futbol cahilleri var ki 3-5 gol atinca bu herifi futbolcu zannediyorlar.

Bu bayburtspor seviyesindeki herif icin 10 milyon euro'ya yakin para harcamis olacagiz. Ve her gun harcamaya devam ediyoruz. Sebep olanlar utanmaz.

Bunu bugün serbest bırakalım tff 2.ligde zor oynar tamamen bitmiş

24 milyon lira alacak herhalde. O para ile bari fakir insanlar doyursaydik.

Şans gelmiş, rakip zayıf biraz fark yaratır insan değil mi? Hak etmiyor formayı.

Bunu Belhanda'nın önüne yazan ĞS taraftarı vardı hatırladıkça kahkaha atıyorum

Bir insanın maçta 1 tane olumlu hareketi olmaz mı ya. Sıfır abartı. Aldığı topu 1 saniye sonra geriye dönüp veriyor. Tek yaptığı bu.

Fatih hocanın ayıbı. Başka bir şey demiyorum.

Geçen sene ligi verdi bu sene uefadan edecek. Hocamız sağolsun egosu yüzünden bitirecek takımı

Geri
Üst Alt