#23 Emre Akbaba

konu başlığının ötümüze giren 9 milyon euro olarak güncellenmesini talep ediyorum.

üç yıl 4 milyon bonservis + 1,75 *3 maaş = 9,25 milyon euro

sıfır katkı

ama terim'e sorsan memnunum der

bu arkadaş var bir de. eleştirmicem ya bunu futbolcu olarak görmüyorum çünkü. bir oyuncu sakatlandığında daha faydalı olabilir mi ya? yazık. senin sözleşme imzalarken kullandığın kalemin mürekkbine sokayım. sakatlanda sahaya çıkama ya, izlemek istemiyorum seni is-te-mi-yor-um.
kaybol

kalitesiz bir futbolcu değildir. emre akbaba futbolcu bile değildir. yerine tercüman mert oynasa daha iyi oynar.

bu adamı görmeye katlanamıyorum.

Bu herif oyuna girince gözlerim doluyor dayanamıyorum allah rızası için sal bizi bırak bizi lütfen git

bu herifin ceza sahasının içinden çıkmaması lazım. yapabileceği başka bi halt kalmamış futbolda.

3 senedir antrenman yapmıyorum, yan yana gelsek omuz atsam, 8 ay komaya girer.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sakatken takimina daha faydali olan nadir futbol efsanelerinden birisi Emre

Bu artık topla kavga eder olmuş. Üflesen yerde zaten. Bir tek pozisyon bilgisi var diye oyuna giriyor galiba. Top seker de önüne düşerse tamamlar belki diye. Başka bir anlam yükleyemiyorum.

Oyuna sonradan girmişsin, derin top gelmiş alıp kaleye vuracaksın altı üstü ve yetişemiyorsun, vücudunu topun önüne koysan bitecek mevzu.

GS tarihinde izlediğim en kötü futbolcu performanslarından, her maç bu kadar kötü oynamayı becerebilmek üst düzey bir başarı valla.
Ama suç sende değil. Suç senle sözleşme uzatıp kurtarıcı diye sahaya sürenlerde.
Şu haliyle 2. ligde bile oynatmazlar, ama GS'da oynuyor. Hayat işte...

Geri
Üst Alt