Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aydin Yilmaz kadar degeri yok gozumde.Su herife yeni sozlesme imzalatan herifi bulup butun maliyetini karsilatmali ardindan da ikisini birden kulupten kovmaliyiz.Hayatimda boyle birsey gormedim ben ya.Ayakta duracak hali yok utanmaz herif.Yazacak cok sey var da vaktimi bu herifin konusuna harcayip daha da sinirlenmek istemiyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapmayin etmeyi sezon uzun her topcuya heleki yerliye ihtiyac var futbolda hersey kondisyon diagneye bakin adam yerlerde pas pas olurken simdi deviremiyorlar emre faydali olacaktir
8 yaşından beri mantik kullanarak futbol izliyorum. 96-98 turnuvaları falan hala gözümün önünde ağa ben bu yaşıma kadar bu herif kadar miymiyini görmedim ya. Valahi bak. Sözleşmesini yenileyenler tarihi bir hainlik yapmış bulunmaktadir.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.