#23 Emre Akbaba

Gelecek mac ilk 11 de aslan parcasi nasilolsa cimbombomun cocugu... hoca memnun. Fatih terimin vardir bi bildigi!!

Bu kilo mu vermis ne su hali 50 kiloluk sanki

1630009582774.png

Aydin Yilmaz kadar degeri yok gozumde.Su herife yeni sozlesme imzalatan herifi bulup butun maliyetini karsilatmali ardindan da ikisini birden kulupten kovmaliyiz.Hayatimda boyle birsey gormedim ben ya.Ayakta duracak hali yok utanmaz herif.Yazacak cok sey var da vaktimi bu herifin konusuna harcayip daha da sinirlenmek istemiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapmayin etmeyi sezon uzun her topcuya heleki yerliye ihtiyac var futbolda hersey kondisyon diagneye bakin adam yerlerde pas pas olurken simdi deviremiyorlar emre faydali olacaktir

8 yaşından beri mantik kullanarak futbol izliyorum. 96-98 turnuvaları falan hala gözümün önünde ağa ben bu yaşıma kadar bu herif kadar miymiyini görmedim ya. Valahi bak. Sözleşmesini yenileyenler tarihi bir hainlik yapmış bulunmaktadir.

biz bunu geçen sene kazanalım diye oynatıp durduk. bu sezon en başa dönmüş. her maç sanki sakatlıktan yeni dönmüş gibi oynar mı bir oyuncu.

Geri
Üst Alt