#23 Emre Akbaba

Kanser edecek oyuncularin basinda geliyor. Keske satilsa

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Önyargıyı bırakıp rotasyon içerisinde faydalı olabilecek bir oyuncu olarak görürseniz sıkıntı yaşamazsınız.

Evet önyargı şu. Emre bu takımın ilk 11 de 10 numaranın hasıdır diye düşünürseniz olmaz. Bu herif çöptür diye düşünürseniz de olmaz. Eğer form yakalarsa rotasyonda kilit açabilecek bir oyuncu olarak görmek lazım. Bir önceki sene de bir kaç maçta sonradan oyuna girip skora katkı sağlamışlığı var.

Tripleri bırakıp oyununu oynayacaksa kalsın. Anadolu takımı değiliz. Tuttuğu takımın konumunu bilsin öyle çıksın sahaya. Çocukluk aşkım diyorlar bize gelince tırt başka takıma gidince aslan kesiliyorlar.

Evet önyargı şu. Emre bu takımın ilk 11 de 10 numaranın hasıdır diye düşünürseniz olmaz. Bu herif çöptür diye düşünürseniz de olmaz. Eğer form yakalarsa rotasyonda kilit açabilecek bir oyuncu olarak görmek lazım. Bir önceki sene de bir kaç maçta sonradan oyuna girip skora katkı sağlamışlığı var.
sahada ruhsuz ruhsuz gezip arada cikik 2 gol atmasini begeniyorsaniz birsey diyemem , oyle zannediyorum ki siz omer bayrami da begeniyorsunuzdur dogru mudur ?

sahada ruhsuz ruhsuz gezip arada cikik 2 gol atmasini begeniyorsaniz birsey diyemem , oyle zannediyorum ki siz omer bayrami da begeniyorsunuzdur dogru mudur ?
Ömer bayram ı beğendiğim doğru değildir. Baktığın zaman talisca da aynı şekilde oynuyordu bjk de iken. Emre de onun kadar iyi olmasa da oyun içerisinde onun gibi oynuyor. 10 numara gibi değil 2. Forvet gibi oynuyor. Müthiş bir oyuncu değil ama gerektiğinde katkı verebilecek bir oyuncu.

Olmaz. Artik vasat adamlardan biktim. Vasata alismaya basladik. Tipik Anadolu yildiz topcusu aynen Emre Kilinc gibi. Alanya, Sivas gibi takimlarda yildiz olurlar. Galatasaray’a cok daha iyileri lazim. Giderek Anadolu kulubune donusuyoruz vasat vasat adamlarla.

Sakatlık yaşamadan önce çok iyiydi. Son dönemi çıldırttı adım atacak hali yoktu. Alanya'da kendini buldu. İyi bir forvetin arkasında en az 10 golü bulur. Yedekten 10+ gol katkısı şampiyonluk için anahtar durumlardan biri.

sahada boş teneke gibi yuvarlanmasini hiç özlemedim açıkçası. Bu takıma borcu var ödemesi gereken. azıcık utanması varsa çıkar elinden geleni yapar bu sezon

Geri
Üst Alt