Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.595
- 1.619
- 648
Sonu pert cikiyor hep.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonu pert cikiyor hep.
Onyargi miÖnyargıyı bırakıp rotasyon içerisinde faydalı olabilecek bir oyuncu olarak görürseniz sıkıntı yaşamazsınız.
Sağlık önemli renktaş. Dikkat et.Kanser edecek oyuncularin basinda geliyor. Keske satilsa
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Evet önyargı şu. Emre bu takımın ilk 11 de 10 numaranın hasıdır diye düşünürseniz olmaz. Bu herif çöptür diye düşünürseniz de olmaz. Eğer form yakalarsa rotasyonda kilit açabilecek bir oyuncu olarak görmek lazım. Bir önceki sene de bir kaç maçta sonradan oyuna girip skora katkı sağlamışlığı var.Onyargi mi
sahada ruhsuz ruhsuz gezip arada cikik 2 gol atmasini begeniyorsaniz birsey diyemem , oyle zannediyorum ki siz omer bayrami da begeniyorsunuzdur dogru mudur ?Evet önyargı şu. Emre bu takımın ilk 11 de 10 numaranın hasıdır diye düşünürseniz olmaz. Bu herif çöptür diye düşünürseniz de olmaz. Eğer form yakalarsa rotasyonda kilit açabilecek bir oyuncu olarak görmek lazım. Bir önceki sene de bir kaç maçta sonradan oyuna girip skora katkı sağlamışlığı var.
Ömer bayram ı beğendiğim doğru değildir. Baktığın zaman talisca da aynı şekilde oynuyordu bjk de iken. Emre de onun kadar iyi olmasa da oyun içerisinde onun gibi oynuyor. 10 numara gibi değil 2. Forvet gibi oynuyor. Müthiş bir oyuncu değil ama gerektiğinde katkı verebilecek bir oyuncu.sahada ruhsuz ruhsuz gezip arada cikik 2 gol atmasini begeniyorsaniz birsey diyemem , oyle zannediyorum ki siz omer bayrami da begeniyorsunuzdur dogru mudur ?
kadroyu şişirdiğini düşünüyorum
kadroda olması bizim için avantaj
kadroyu şişirdiğini düşünüyorum
kadroda olması bizim için avantaj
Evlendikten sonra nerdeyse ilk defa dikkatinin kaçmadığını görüyom reisBruuuuh