#23 Emre Akbaba

Kaptan..
FXQAWucWYAAghzG

Emre'nin olayı büyük oranda mentaldi. Bizdeki kaostan uzakta biraz kafayı toplamış. Yerli rotasyonu için gayet yeterli. Yanına bir de Umut Bozok'u alsan yedekten 20+ gol katkısı verirler sezonda.

maşallah maşallah. söyleyecek söz bulamıyorum. önüne sağlam bir golcü verirsen tarihe geçebilir.

Dünkü maçta dikkat çeken en büyük özelliği tüm topları dağıtmasıydı, hiçbir topu direkt kaleye göndermedi. Sürekli dağıttı. Adam çözmüş olayı.

tekrar maşallah.

pedro gelmesede olur bu sezon emre akbabanin sezonu olacak

Beğendim. Oyun içinde sorumluluk alıyor. Bazen geriye gelip top kaparak defansa dahi yardımcı oldu. Forvet arkası olarak daha çok kullanabilirsek daha faydalı işler yapacaktır. Bu adam golü kokluyor.

Beğendim. Oyun içinde sorumluluk alıyor. Bazen geriye gelip top kaparak defansa dahi yardımcı oldu. Forvet arkası olarak daha çok kullanabilirsek daha faydalı işler yapacaktır. Bu adam golü kokluyor.

8 oynatırsak bu adamı kaybederiz. 9,5 oynamalı Alex gibi, Talisca gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rakip kaleye yakin oynayacagi basit anadolu maclarinda faydali olabilir ekstra golcü olarak. alanya'dan sonra daha fit görünüyor. orta saha olarak ciddi bir misyon yükleyip sag veya sol ic oynatilirsa bir sey veremez.

Ben hala begenmiyorum, bir rotasyon oyuncusundan ileriye gidecek bir oyuncu degil

Bu adam ikinci forvet/9,5 numara dışında hiç bir rolde oynayamaz.

Basaksehire takasta verilmesinde bi sakınca yok. Berkayla takaslayin.

30-45 dakika oynamayı sorun etmezse kadroda kalabilir ama oynamak istiyor. Sezon ortası beklenen süreleri alamayıp ayrılır büyük ihtimal.

Geri
Üst Alt