- 1 Ağustos 2014
- 63.803
- 74.990
- 4.338
Dönmedi mi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 maç altı olduğundan ; İngiltere ve Türkiye aynı federasyona üye ( UEFA ) olduğu için ne yazık ki etkiliyorBurayı etkilemiyo galiba
Cezası premier lige döndüğünde devam edecek. Futbolarena saçmalığını takipten çıkarak doğru iş yapmışız zamanında.
Yok reyis biz burada konuştuk bu mevzuyu
#23 Florin Andone
Cift Forvet diyorsunuz da belki hoca babeli keser Andoneyi oynatir SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiwww.gscimbom.com#23 Florin Andone
Cift Forvet diyorsunuz da belki hoca babeli keser Andoneyi oynatir SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi Öyle bile olsa çift forvet olur. Belhanda 4-4-2’nin sol kanadı. İleride Falcao-Andone. iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiwww.gscimbom.com
Yok reyis biz burada konuştuk bu mevzuyu
#23 Florin Andone
Cift Forvet diyorsunuz da belki hoca babeli keser Andoneyi oynatir SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiwww.gscimbom.com#23 Florin Andone
Cift Forvet diyorsunuz da belki hoca babeli keser Andoneyi oynatir SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi Öyle bile olsa çift forvet olur. Belhanda 4-4-2’nin sol kanadı. İleride Falcao-Andone. iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiwww.gscimbom.com

T.Markta niye süper lig için banlı görünmüyor AydınArena kardeşim![]()
Giderse para iade olacakmis ve 2.5 milyonu da pesin vermiyorsun.Devre arası da PL'ye geri dönecek, kaç maç için şimdi bu topçuya 700k euro ve 2.5m maaş vermiş olduk ?
Onu bilmiyorum 3 maç cezanın sadece 2 sini tamamlamış
1 maçlık ceza duruyor hala.Ayrıca Futbolarena çok taraflı bir kurum onları aklama gibi düşüncem olamaz :d
Daha önce Joey Barton örneği olmuş hatta bu soruyu soranlarda İngiliz taraftarlardı ben zaten o yüzden merak etmiştim
Spor mahkemesinden cezalı yazıyor barton için. Andone kırmızı kart cezalısı. Bu fark yaratmıyor mu?