#23 Florin Andone

Cezası premier lige döndüğünde devam edecek. Futbolarena saçmalığını takipten çıkarak doğru iş yapmışız zamanında.

Burayı etkilemiyo galiba
4 maç altı olduğundan ; İngiltere ve Türkiye aynı federasyona üye ( UEFA ) olduğu için ne yazık ki etkiliyor

4 maç ve üzeri cezalarda bir üst federasyon ( FİFA ) disiplin kurulu onay verdiği taktirde cezasını farklı ligde çekemeyebiliyor.

Kısaca Kasımpaşa maçında Andone ne yazıkki yok

Cezası premier lige döndüğünde devam edecek. Futbolarena saçmalığını takipten çıkarak doğru iş yapmışız zamanında.

Yok reyis biz burada konuştuk bu mevzuyu

Forumu sal bugün
Sana kalkışma olacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilie dedigimiz adamin 10 numara gibi teknigi ve top kontrolu vardi. Belli basli isimli adamlari saymazsak gelmis gecmis en iyi yabancimizdi. Hastalik yasamasa cok rahat Real Barca yapardi

Paşa maçında yokmuş
İyi oldu Brugge maçına taze heyecanla çıkar

T.Markta niye süper lig için banlı görünmüyor AydınArena kardeşim :cigara:

T.Markta niye süper lig için banlı görünmüyor AydınArena kardeşim :cigara:

Onu bilmiyorum 3 maç cezanın sadece 2 sini tamamlamış

1 maçlık ceza duruyor hala.Ayrıca Futbolarena çok taraflı bir kurum onları aklama gibi düşüncem olamaz :d

Daha önce Joey Barton örneği olmuş hatta bu soruyu soranlarda İngiliz taraftarlardı ben zaten o yüzden merak etmiştim

Hakem dovmedikten sonra, bariz kasti faul yapmadiktan sonra cezasini burada cekmesi cok sacma. Adamin EPL'de gordugu kirmizi karttan bize ne abi.
Sonucta adam buraya aldigi cezadan kurtulmak icin gelmiyor.

Devre arası da PL'ye geri dönecek, kaç maç için şimdi bu topçuya 700k euro ve 2.5m maaş vermiş olduk ?

Onu bilmiyorum 3 maç cezanın sadece 2 sini tamamlamış

1 maçlık ceza duruyor hala.Ayrıca Futbolarena çok taraflı bir kurum onları aklama gibi düşüncem olamaz :d

Daha önce Joey Barton örneği olmuş hatta bu soruyu soranlarda İngiliz taraftarlardı ben zaten o yüzden merak etmiştim

Spor mahkemesinden cezalı yazıyor barton için. Andone kırmızı kart cezalısı. Bu fark yaratmıyor mu?

Geri
Üst Alt