Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.905
- 39.298
- 3.993
Defans arkasına koşu yapan forvet candır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözlerim kanadı izleyeyim dedim Romanya'yıYalnız kaçırdığı 2. pozisyonda topu biraz daha sürse daha iyiymiş.
10 dakika izleyeyim dedim. Romanya golü bulunca fazla bastırmıyor.
2 pozisyondan yararlanamadı önceki sayfada videosu var onun dışında sürekli pozisyon kovalıyor,oyun içinde hep hareketli. Sert oynuyor birde biraz. Falcao ile içerdeki maçlarda gözün kapalı çift forvet oynatabilirsin,zaten romanya takımında da puskas ile çift forvet oynuyorlar.Nasıl oynadı bizim oğlan
Detaylı analiz eden felan var mı
Bu rakibe pres yapar Falcao da golleri döşer o vakit2 pozisyondan yararlanamadı önceki sayfada videosu var onun dışında sürekli pozisyon kovalıyor,oyun içinde hep hareketli. Sert oynuyor birde biraz. Falcao ile içerdeki maçlarda gözün kapalı çift forvet oynatabilirsin,zaten romanya takımında da puskas ile çift forvet oynuyorlar.
Gole bak beaa
Gole bak beaa
+Pası veren Babel üzülen Mariano.Nasıl transfer yapıyoruz bu sene hep birbiriyle bağlantılı isimler.
Bizim Linnes' in durumunda olup düşük bir maliyetle gelmiş olsa anlardım da bunca maliyete rağmen o opsiyonu anlamış değilim. Belli ki bizimkiler ısrarcı oldu, onlar da 'işinize gelirse' dedi...Devre arası geri çağırma opsiyonu var demiş teknik direktörleri, bizde oynayıp form tutar sonra elimizden uçar gider muhtemelen![]()