#23 Florin Andone

Bu adam hiçbirzamn çok iyi bir bitirici olmadıki zaten istatistikleri gösteriyor 30 maç 7 gol, 27 msç 5 gol. Ama çok hareketli bir forvet defansı bozmak için çok faydalı olacak. Falcaoyu, Babeli rahatlatacak. Kimse 15 gol falan beklemesin Andone den. 7-8 gol atar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız kaçırdığı 2. pozisyonda topu biraz daha sürse daha iyiymiş.

10 dakika izleyeyim dedim. Romanya golü bulunca fazla bastırmıyor.

İki pozisyonda gol olabilir, müthiş bitirici diyebilirdik

Nasıl oynadı bizim oğlan
Detaylı analiz eden felan var mı

Nasıl oynadı bizim oğlan
Detaylı analiz eden felan var mı
2 pozisyondan yararlanamadı önceki sayfada videosu var onun dışında sürekli pozisyon kovalıyor,oyun içinde hep hareketli. Sert oynuyor birde biraz. Falcao ile içerdeki maçlarda gözün kapalı çift forvet oynatabilirsin,zaten romanya takımında da puskas ile çift forvet oynuyorlar.

2 pozisyondan yararlanamadı önceki sayfada videosu var onun dışında sürekli pozisyon kovalıyor,oyun içinde hep hareketli. Sert oynuyor birde biraz. Falcao ile içerdeki maçlarda gözün kapalı çift forvet oynatabilirsin,zaten romanya takımında da puskas ile çift forvet oynuyorlar.
Bu rakibe pres yapar Falcao da golleri döşer o vakit

Ayhan Akman: ''La Liga'da oynadığı dönemde Ramos ile aralarında gergin ve temaslı mücadeleleri oldu. Ramos'u fizik olarak yıkması fizik kalitesi olarak önemli referans.''

İspanya maçında sürtüşmelerini şimdi anladım. Ramos'un önünden golünü attı yine champion. :hat:

Dipnot: İdolü Adrien Ilie'ymiş.

Devre arası geri çağırma opsiyonu var demiş teknik direktörleri, bizde oynayıp form tutar sonra elimizden uçar gider muhtemelen :D

Devre arası geri çağırma opsiyonu var demiş teknik direktörleri, bizde oynayıp form tutar sonra elimizden uçar gider muhtemelen :D
Bizim Linnes' in durumunda olup düşük bir maliyetle gelmiş olsa anlardım da bunca maliyete rağmen o opsiyonu anlamış değilim. Belli ki bizimkiler ısrarcı oldu, onlar da 'işinize gelirse' dedi...

İlie' yi, yaşınız itibariyle çoğunuz bilmezsiniz. Andone onun yarısı kadar futbolculuk ortaya koyabilse ihya eder bu takımı. Transfer edilirken sözleşmesine konan serbest kalma maddesi nedeniyle ardından bakakalmıştık öylece...Burada bırakmazlardı zaten de 1 yıl daha takımda kalmasını isterdim; sonra da belirlenen bedelin en az 2-3 katına, el öptürerek satardık!...

O kadar iyiydi ki, FB sırf Adrian' ın kardeşi diye ve ondan daha iyi olduğu iddiasıyla Sabin' i transfer etmişti, bir taraflarında patladı...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt