#23 Florin Andone

Bunun bitirici ve kafası daha çok çalışanı sörloth şov yapıyor trabzonda.. Biz gerçekten hasret kalmışız mücadeleci adama ömer-andone-şeneri beğeniyoruz mecburiyetten..

ilk yarıda da bi orta geldi beklemiyordu heralde top sadece kafasını sıyırdı. hazırlıklı olsa goldü

Biz hep statik degil, dinamik forvet istiyoruz yaaa.. Gezici forvet istiyoruz yaa, işte buyurun, bunun ete kemiğe burunmus halidir Andone..

Ben Andone yi bize gelmeden oncede çok defa izlemiştim,, Ve bu takımda bike fark yaratıyor. Mucadele hırsıyla.. Bir bakıyorsun sagda, bir bakıyorsun solda, bir bakıyorsun merkezde..

Andone , iyileşince Falcao ile 4-4-2 oynamalı.. Andone gezici, Falcao bitirici..

Onyekuru ile beraber yağ gibi akardı ahhh be. Hala ciğerim yanıyor onyekurunun parasının diagne davarina gitmesine.

Elmanderi görüyorum izlerken ama çift forvette daha etkili olur Elmander gibi

Elmanderle uzaktan yakından alakası olmayan 1 adam.

mücadelesi harika kalitesi yetersiz ama futbol takımının durumu göz önüne alındığında pek söylenecek söz yok

kaç km koşmuş merak ettim dün gece biyonik adam.

442de falcao ile oynamalı.

Adam çok iyi oynadı ama bazı angutlarin futbolcusu gibi kötü oynadığı maçta bile faullu bi gol ya da kalecinin maçı hediye ettiği maçta defansa da çarpıp gol atabildiği gibi bi durum olmayınca gol atamamasi tartisiliyo tabi.sanki çok pozisyon yaratıyormuşuz gibi.

Geri
Üst Alt