#23 Florin Andone

Öyle bir dünya yok emin olun kimse oyuncusunun sistemini allak bullak etmek istemez. Herkes bizim gibi değil millet 5 sene sonrasinin planını yapıyor bizde 3 aydan ötesi zor

Hemen bir portekizli hoca

Tam bir çöp tenekesi. Bu adam iddia ediyorum gol mol atamaz. Gördüğüm en rezil forvetlerden biri, Diagne dahil.

Sahada bu kadar boş gezen, sallanan, inanılmaz gereksiz koşular yapan başka forvet yoktur ligimizde.

2 gol attığı Sivas maçının ilk yarısındada rezil oynadı, attığı gol unutturdu rezil oyununu.

Muriqi ve Andone kıyaslanamaz bile.

Andone gerçekten Umut Bulut klasmanında.

Muriqi‘nin önümüzdeki yaz 16–17 milyon’a satılacağını hepimiz biliyoruz.

Beşiktaşlı Diaby’de bundan çok daha yararlıdır. Burak Yılmazı saymıyorum bile.

Ciddi şekilde rezil herif.

Tam bir çöp tenekesi. Bu adam iddia ediyorum gol mol atamaz. Gördüğüm en rezil forvetlerden biri, Diagne dahil.

Sahada bu kadar boş gezen, sallanan, inanılmaz gereksiz koşular yapan başka forvet yoktur ligimizde.

2 gol attığı Sivas maçının ilk yarısındada rezil oynadı, attığı gol unutturdu rezil oyununu.
Bazı konularda yetersiz denilebilir ama bu yorum çok acımasız olmuş.

Andone için iyi mi kötü mü yorum yapamıyorum bile. Forvette şu an kim olsa sırıtacak malesef. Kanatlarımız çökmüş durumda ileriye top çıkaramıyoruz bile.

Acımasız olan bu ruhsuzlardır. Bu rezilliğe sebep olan kim varsa en ağır şekilde eleştirilmelidir, Muslera hariç.

Bu gibi oyunculardan dolayı bu durumdayız.

Kiralık futbolcu istemiyoruz. Alt yapıdan oyuncu çıkartalım 7-0 kaybedelim ama bu gibi heriflere 3 milyon euro ödüyoruz.

bu adamlar hocalarında sorun değil de futbolcularda sorun olduğunu söylüyorlar.

ama diagne gibi sözde leş adam ligde 30 tane gol sallayıp tarihe geçiyor

andone ise zaten hiç bir zaman golcü olmadı, 30 maçta 4-5-6-7-8 civarlarında gol istatistiğini yakalayan bir adam. sen zaten td olarak bunu almışsan bundan 15 civarı gol beklememen lazım mantıken. diğeri de zaten öyle ya da böyle 30 tane gol atabilmiş bir adam

bir de falcaomuz var ki en iyi yıldızlarla ölçüldüğünde gol sayısı olarak değil ama gol bulma oranı olarak en yüksek oyunculardan birisi olan, tamamen etkisiz kaldı

kenardaki hocanın oynattığı futbolda ve kendisinde sorun yok, bu 3 adamda sorun var. muhtemelen ronaldoyu ve messiyi aynı anda ileriye atalım biz yine top oynamayız. ama sorunlu olanlar eminim ronaldoyla messi olur, bu adamları nerden buldunuz yaşlanmış ronaldoyla messide anca böyle oynar deyip işin içinden sıyrılırlar.

kardeşim bu forvetlerin hepsi mi kötü. dandik jahovic bile ligde bir sürü gol sallarken bizim takım hücumda golü geçtim kaleye şut bile çekemiyor.

desek ki guiza gibi silimani gibi, topu getirdik santraforlar atabileceği topları hiç bir şekilde atamıyorlar, o zaman sorun santrafor dersin. kaleye bi 3-5 tane isabetli şut çek sen, sonra o zaten illaki gol oluyor. futbolda sağbekler sol bekler bile gol atabiliyor. bizde hücum namına bi halt yok ortada, forvetlerin tamamında suç yok, buna en çok eleştirilen andone ve diagne de dahil olmak üzere.

çift forvet olarak görmek gerekiyor.
Daha faydalı olur.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

çift forvet olarak görmek gerekiyor.
Daha faydalı olur.

Cift forvet olarak degil de sanki Sagda daha iyi olur gibi. Arkaya defansa da gidiyor habire tek forvet olmasina ragmen

Cift forvet olarak degil de sanki Sagda daha iyi olur gibi. Arkaya defansa da gidiyor habire tek forvet olmasina ragmen
Zaten çift forvet oynarken sol tarafa yakın oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Babel'i düşünme kanatta.

Hatta kanatsız oynadığımizi düşün.
Çünkü Babel oynayınca ortasaha ve beklerde aksıyor.

Bizim taraftarın çoğu futbolu bilmediği gibi bazı konularda da sapkın.
Muriqi dediğimiz adam sepetlene sepetlene bir hal olmuşken andone barcelonalara, citylere karşı oynuyordu.
Adam kimdir oyunu nasildir sorgulamanız yok eyvallahta gol atilmiyor diye adamı itin götune sokmayi bırakın, gol atanı aldık geldik yetmedi size beleş gol atıyor diye agladiniz

##Hemen bir portekizli hoca##

Babel'i düşünme kanatta.

Benim aslinda kistan itibariyle düsündügüm bu

nando
Linnes Luyi Marcao Mojica
Nzonzi Lemina Seri
Andone Falcao Onyekuru

seri yerine Ömer de olur baskasi da olur Problem degil o.
Onyekuru yu belkide satin bile alabiliriz belhanda+ Fegh satilirsa. Monaco 12 mioya alip flop oldu. 8e felan birakabilirler

Peki

Babel'i düşünme kanatta.

Arif Bey size Babel konusunda asiri derece ilk defa katiliyorum

Andone'yi çok severim sahada Lemina ile birlikte çabalayan nadir oyunculardan birisi ama tek forvet oynayacak adam değil

*Sırtı dönük top alamaz
*İleride hedef adam olup takımı organize edemez
*Ceza sahası içinde saf bir tehlike değil
*Bitiriciliği ile tehlikeli bir forvet değil

Ancak Falcao iyileşir tek forvet oynayacak olursak formayı ona teslim eder yok çift forvet oynayacak olursak da Falcao'nun arkasında onun için mücadele eder rakibi bozar Falcao'nun açtığı alanları doldurur 2. bir forvet gibi kullanırız

Adam o kadar çok sinirlenmiş ki klavyesindeki tüm rezil kelimelerini tek seferde kullanmış.

Dizi boşluğa düşüyormuş.

Geri
Üst Alt