Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı konularda yetersiz denilebilir ama bu yorum çok acımasız olmuş.Tam bir çöp tenekesi. Bu adam iddia ediyorum gol mol atamaz. Gördüğüm en rezil forvetlerden biri, Diagne dahil.
Sahada bu kadar boş gezen, sallanan, inanılmaz gereksiz koşular yapan başka forvet yoktur ligimizde.
2 gol attığı Sivas maçının ilk yarısındada rezil oynadı, attığı gol unutturdu rezil oyununu.
Bazı konularda yetersiz denilebilir ama bu yorum çok acımasız olmuş.
Bazı konularda yetersiz denilebilir ama bu yorum çok acımasız olmuş.
Cift forvet olarak degil de sanki Sagda daha iyi olur gibi. Arkaya defansa da gidiyor habire tek forvet olmasina ragmençift forvet olarak görmek gerekiyor.
Daha faydalı olur.
Benim aslinda kistan itibariyle düsündügüm buZaten çift forvet oynarken sol tarafa yakın oynaması gerektiğini düşünüyorum.
Babel'i düşünme kanatta.
Hatta kanatsız oynadığımizi düşün.
Çünkü Babel oynayınca ortasaha ve beklerde aksıyor.
Sahada bu kadar boş gezen, sallanan, inanılmaz gereksiz koşular yapan başka forvet yoktur ligimizde.
2 gol attığı Sivas maçının ilk yarısındada rezil oynadı, attığı gol unutturdu rezil oyununu.
Muriqi ve Andone kıyaslanamaz bile.
Andone gerçekten Umut Bulut klasmanında.
Muriqi‘nin önümüzdeki yaz 16–17 milyon’a satılacağını hepimiz biliyoruz.
Beşiktaşlı Diaby’de bundan çok daha yararlıdır. Burak Yılmazı saymıyorum bile.
Ciddi şekilde rezil herif.
Arif Bey size Babel konusunda asiri derece ilk defa katiliyorumZaten çift forvet oynarken sol tarafa yakın oynaması gerektiğini düşünüyorum.
Babel'i düşünme kanatta.
Hatta kanatsız oynadığımizi düşün.
Çünkü Babel oynayınca ortasaha ve beklerde aksıyor.
Muriqi ve Andone kıyaslanamaz bile.
Andone gerçekten Umut Bulut klasmanında.
Muriqi‘nin önümüzdeki yaz 16–17 milyon’a satılacağını hepimiz biliyoruz.
Beşiktaşlı Diaby’de bundan çok daha yararlıdır. Burak Yılmazı saymıyorum bile.
Ciddi şekilde rezil herif.
Umarim menisküs problemi vardirÖn çapraz bağ yırtığı olabilir maalesef.