#23 Florin Andone

Çok peşin konuşmayın ömerin lisansı yırtılsın diyordu herkes şuan ilk o yazılıyor belli olmaz bu işler kondisyonu göreceğiz bakalım.

Girip gol atmasını bekledim. Taze kan olarak ceza alanını karıştırıp pozisyon bulup atacağını düşündüm ama oyuna girmedi. 😐

Bu adamın girmemesi skandal olarak değerlendirilebilir bu oyunda özellikle. İki darlasaydı stoperleri, ekmek çıkardı belki.

Andone'yi sanırım yedek kulübesi boş kalmasın diye kiralayıp tonla maaş verdik başka türlü oyuna girmemesinin en ufak mantıklı sebebi yoktu

Seri'nin maçın son çeyreğinde düştüğü çok belliydi Donk'u oyuna almamız gerekiyordu biz bu değişikliği yapmak için 94. dakikayı bekledik hani hakem oynatmasa son değişikliği yapamayabilirdik

Şener ve Donk'u uzatmalarda oyuna soktu hoca. Halbuki şu maçta en az bir 25 dakika oynaması gereken adam Andone olması gerekirdi. Andone'yi yeme Fatih hoca! Bu adam önemli bir oyuncu.

Bu adamın girmemesi skandal olarak değerlendirilebilir bu oyunda özellikle. İki darlasaydı stoperleri, ekmek çıkardı belki.

Deli diye bir herif vardı her an malca hareketler yapabilecek gibiydi ama adamın üstüne hiç oynayamadık.

Hoca ne yapmaya calisiyor anlamiyor su Adam beden oyuna girmez tam senin sevdigin tip iste sok karistirsin oralari

Dünden beri eleştirilen her şeyin ucu buraya çıkıyor oraya kazanmaya gitsek büyük ihtimal dakika 60 gibi Babelin yerine girecekti ama belli ki beraberliğe gitmişiz. Eleştiri yapılması gereken nokta bu eğer hoca eleştirilecekse. Babeli topu tutsun ilerde diye oyunda tuttu belli ki.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuna alınmaması büyük hataydı . 60'tan itibaren girmeliydi .

laf var icraat yok.

senede 3m falan alıyor ama daha ne yaptığını göremedik
Yahu 1 dakika bile forma şansı bulamadı bu adam

Hazırlık maçlarından beri oynayan Mariano&Nagatomo 'nun ne icraatını gördük Feghouli geldiğinden beri ne icraat yaptı ? Seri&Lemina ikilisinin icraatlarından çok mu memnunuz

Luyindama&Nzonzi ikilisini bir kenara bırakıyorum takımda icraat gösterebilmiş kimse yok Falcao 'da istenilen seviyede değil hala ama tek başına çabalıyor onu da yazabiliriz başka ? bunlardan bir icraat almaya bakalım da sonra 1 dakika bile forma giyememiş adamı eleştirelim reis

Yahu 1 dakika bile forma şansı bulamadı bu adam

Hazırlık maçlarından beri oynayan Mariano&Nagatomo 'nun ne icraatını gördük Feghouli geldiğinden beri ne icraat yaptı ? Seri&Lemina ikilisinin icraatlarından çok mu memnunuz

Luyindama&Nzonzi ikilisini bir kenara bırakıyorum takımda icraat gösterebilmiş kimse yok Falcao 'da istenilen seviyede değil hala ama tek başına çabalıyor onu da yazabiliriz başka ? bunlardan bir icraat almaya bakalım da sonra 1 dakika bile forma giyememiş adamı eleştirelim reis
asla ama asla 1 dk bile görmediğin oyuncuyu övmee

Geri
Üst Alt