#23 Florin Andone

kanattada oynayabilir gibi duruyor feghouli tarzı sağda

ayrıca çift forvette görmek isterim doğrusu

Aradığımız adam tam. Savaşıyor yetenekli hızlı. Biraz Burak Yılmaz i izleseymis iki penaltı rahat alırdı bugün ama karakter meselesi tabi.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bu adamı çıkaran levent şahin denen zavallı herife bu maçı oturtup 50 kere izleteceksin sonra yazılı sınav yapacaksın hataların ne diye

Rakip savunmalar için çok tehlikeli bir oyuncu. Beklemedikleri anda diplerinde bitip pres yapıyor ve hataya zorluyor. Falcao ile birlikte 4-4-2 oynasınlar babel biraz dinlensin bence.

Orda atacak abi kendini yere. Orda kendini yere atmak karaktersizlik falan değildir. Golcü dediğin adam az kurnaz olacak.

4-4-2 baklava oynamalıyız bu adamla @Keramettin TANRIVERDİ

evet babel gole yakın ama takımın akıcılığı cidden çok kötü en azından topa önde daha çabuk basma şansımız olur

nzonzi
seri-ömer
fegh(belho)
falcao andone
4-3-3 oynuyoruz, dizilişin değişeceğini zannetmiyorum. Babel yerine oynamalı bana göre. Özellikle böyle deplasman maçlarında.

4-3-3 oynuyoruz, dizilişin değişeceğini zannetmiyorum. Babel yerine oynamalı bana göre. Özellikle böyle deplasman maçlarında.

orda faydalı olacağını sanmıyorum ya

ne orta atar ne adam geçer ve üstelik dalabilir bazı pozisyonlarda

allahın emri değil bu dizilişler

fener maçında kanatsız çift mezzelalı bir 4-4-2 ile fener savunmasını baya zorlarız bence

üstelik bunlarda garry de yok hızlı kanat tehdide yaşamayız

ortasaha kalabalık olunca emre de etkisizleşir

Geri
Üst Alt