23. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kesin derece yapar dediğim şarkı bu listede de yok. Katılmak bana nasip olacak herhalde onunla :)

Var mı abi dikkatini çeken şarkılar.

Ben çok kararsız kaldım şarkıyı yollarken. Larkının kendisini belirledim ama hangi versiyonunu göndersem bilemedim bir türlü. Bakalım neler olacak.

Bu arada kesin derece yapar dediğim şarkı bu listede de yok. Katılmak bana nasip olacak herhalde onunla :)

Emrah yarışmaya katılmasa ben katılıyordum onunla bu sefer abi. Yedek şarkımdı daha önce biliyor, ondan haksızlık olmasın diye katılmadım.:asd:

signbot.gif

@Serkan Şakrak @Alpay Asma @B. Arda Aycan @Tolga Aybakan @Osman Uzdu @Ömer Tuğrul Yılmazer @Buğra Ay @Gökhan Kim @Şahin Şarif @Murat Kayanda @Faruk Yavuz @Muhammed Safa Eker @Burak Pakdemir @Ozan Tokgöz @Uğur İz @Berkan Yavuz

barbara-palvin-gif-09.gif

Oldu bil ;)

Tapata

Listeyi yarıladım. Maç başlamadan vermiş olurum sanırım oyları :)

Var mı abi dikkatini çeken şarkılar.

Ben çok kararsız kaldım şarkıyı yollarken. Larkının kendisini belirledim ama hangi versiyonunu göndersem bilemedim bir türlü. Bakalım neler olacak.

Dikkat çekmeyen şarkı yok ki, şu ana kadar puan veririm dediğim şarkıların hepsine eski yarışmalarda 12 verirdim. Müthiş bir liste, çok keyifli.

son anda katılmaktan vazgeçtiğim şarkıda varmış nerden buldunuz onu yav. sahibini ihya edeceğim ama.:D

Şarkı isimleri birinci sayfaya eklenmiştir. :ka19: Kusurumuz olduysa affola. :)

Yasaklı şarkı listesi, şarkı seçimlerinde zorlanmamıza sebep olur diyordum ama, çok iyi şarkıları bulup çıkarıyorsunuz piyasaya helal olsun :) Daha çok güzel şarkılar var, keşfedip bulmak önemli olan.

Takılmayın bu kadar 24 şarkıyı dinleyen, 29 şarkıyı da dinler.

Ha zaten dinlemeden verenler için 24 olmuş, 29 olmuş farketmiyor.

Ben açık konuşacağım.

24 şarkı puanlama faslı ile birlikte en azından 3.5 saatimi alıyordu benim. 5 ekstra şarkı bunu +4 saat yapar bu sefer o kadar uğraşamayacağım.

Ben açık konuşacağım.

24 şarkı puanlama faslı ile birlikte en azından 3.5 saatimi alıyordu benim. 5 ekstra şarkı bunu +4 saat yapar bu sefer o kadar uğraşamayacağım.

Muhammed' cim liste çok keyifli, çok güzel şarkılar var, sen bilirsin ama tadını çıkarmaya bak derim bu güzel playlist' in.

Liste çok iyi gerçekten , 12 puan verebileceğim en az 3 şarkı var bakalım zor olacak , muhtemelen misal 6 verdiğim dahi 10 hak eden bir şarkı olacak , bende klasik birkaç şarkı ve 2000 sonrasına ait birkaç şarkı arasında kalmıştım , son anda klasik yollamaktan vazgeçtim yeniye yöneldim ama listeyi görünce şimdi içime bir acaba düştü !

Bu arada vazgeçtiğim klasiklerden birisi " hanım efendinin orjinal versiyonuydu " ;) .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt