23. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yasaklı şarkılara fazla takılmayın. Daha bir kaç yarışma önceye kadar yasak falan yoktu. :) Tabi olmaması gerekiyor ama bazı yeni katılan arkadaşlar var. Bakmamış olabilirler. Eee ben de malum ilk kez yapıyorum. Hem de bu kez fazla yarışmacı katıldı. O yüzden biraz zor oluyor tabi.

İşler karışmayacak sakin olun. Sıralama hakkında gerekli düzenlemeleri yapmaktayız şu anda...

15 adet şarkıyı puan vermeye layık gördüm. Şimdi 5 şarkı daha elemeye çalışacağım, oylarımı yarın gün içinde gönderirim, son anda değişiklik yapma ihtimalime karşı.

Playlistdeki karışıklık birazdan düzelecek. Aynı olan şarkıyı 2. gönderen yarışmacının o şarkısı çıkıp, yerine başka bir şarkı eklenecek.

Playlistdeki karışıklık birazdan düzelecek. Aynı olan şarkıyı 2. gönderen yarışmacının o şarkısı çıkıp, yerine başka bir şarkı eklenecek.

Bence de artık değiştirmeyin, daha beter karışmasın işler. Puanlamayı yapıp kapatmış olanlar olabilir.

Milyon şarkıdan nasıl denk getiriyorsunuz arkadaş çok bilindik şarkıda değil hani :D

Playlist değişti. Yapacak bir şey yok arkadaşlar. Şarkıyı ilk gönderene haksızlık olur aksi taktirde. Oylamada şu anlık bir karışıklık yok zaten. Tekrar ve son kez listeye göz atmanızı rica ediyorum.

Nasiliz

tumblr_n7jbzaPdK71tbh64fo1_500.gif

Puanlama bitti yokladım bi , değişenlerde sanatçıda degisti degil mi sadece sarkısı falan degisir güme gider ?

Beyler siz en iyisi bu gece puan falan göndermeyin :D Zaten aceleniz ne? Yarın sağlam kafayla playliste son bir kez göz gezdirirsiniz. Böylece hiçbir şarkıya da haksızlık yapılmamış olur.

Bu yarışmaya özel eğer elimde yetki olsaydı puanlamayı 20-18-16-14-12...şeklinde başlatırdım ,

yazık olacak çok şarkı var ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt