23. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı şarkının 2 farklı versiyonu mu yarışıyor bana mı öyle geldi? :D

Açıkçası bildiğim şarkıları pek dinlemiyordum ben, dinlemiyorum derken şöyle bir ileri sarıyordum. Hakettiği puanları veriyordum tabii ki, bilmediklerimi ise kesinlikle sonuna kadar dinliyorum. Ama bu listede galiba hepsini dinleyeceğim, bazılarına aşina olsamda, tam anımsayamıyorum.

yanliz birisi bi sarki yi dinliyor ve sevmiyor... 1 dak sonra bidaki sarkiya geciyor...

Orda sarkinin misal komple 4-5 dak dinlesede artik karari degismez.

Bazı şarkılar girişten vuruyor, ama bazıları 1-2 dakika sonra acayip olabiliyor.

Şahsen sırf bundan ötürü sonuna kadar dinliyorum ben. Tabi herkesin kendi bileceği iş karışmak olmaz. :)

signbot.gif

@Serkan Şakrak @Alpay Asma @B. Arda Aycan @Tolga Aybakan @Osman Uzdu @Ömer Tuğrul Yılmazer @Buğra Ay @Gökhan Kim @Şahin Şarif @Murat Kayanda @Faruk Yavuz @Muhammed Safa Eker @Burak Pakdemir @Ozan Tokgöz @Uğur İz @Berkan Yavuz

Yetkililerin şike ve teşviklerine gelmeyelim arkadaşlar Kul Hakkı :D

tapa

Sizler için en yoğun zamanlarımda bile yarışma yaptım.Sırf sizler istediğiniz için.Kaç para lan bir 12 puan

Ben genelde şarkıları ilk defa dinlemiş oluyorum.Pek müzik kültürü olan biri değilim müzik ile aram iyi değil.

Bu yarışma benim için iyi oluyor. Bu sayede yeni şarkılar ekleyebiliyorum kendi playlistime.

Daha önceki yarışmalardan Big in Japan, We can't stop gibi şarkıları çok beğenmiştim mesela.

Bu arada kesin derece yapar dediğim şarkı bu listede de yok. Katılmak bana nasip olacak herhalde onunla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt