23. Haftanın Hakemleri Belli Oldu

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray - Gaziantep FK: Arda Kardeşler

Sivasspor - Beşiktaş: Ali Şansalan

Fenerbahçe - Ankaragücü: Cihan Aydın

Trabzonspor - Kasımpaşa: Tugay Kaan Numanoğlu

Döndürüp döndürüp aynı 4 5 hakemi veriyorlar ama fenere bazı hakemleri özellikle.vermiyorlar

Hepsi birbirinden kötü, satılık, birbirinden daha dayaklık. Bunlar tesadüf değil. Ülkede iyi hakem olmaması tesadüf mü? Hakemliği şikecilere hizmet kurumu haline getirmişler. Hırsızların banka yönetmesi gibi bir şey! İyi bir şey çıkar mı buradan?

Yılların gayretiyle hakem kadrosunu ifb tribününe çevirdiler. Bu ülke futbolu temiz eller olmadan bir adım ilerlemez

Bu kardeşler soysuzu birşey yaparsa isini görmek lazım. Bir gram acimam

Ve şikecilerin maçındaki yan hakem gördüğüm en büyük şikebahçeli aleks taşçıoğlu.

Rezil bir hakem. Rezil hakem top 3üm:
1) YKU
2) HUM
3) Kardeşler
Yaşar Kemal bıraktı galiba meteylle birlikte en büyük gs dusmaniydi lakin bu listenin 1 numarası bana göre net zorbaydir ondan sonrakileler değişebilir
Fakat genel olarak hepsi berbat bence rastgele.bir Anadolu maçını açın izleyin neler yapıyorlar neler

Halil umut diyorsan o herkesten adı. Mostafa Muhammed'i atıp bizi nasıl şampiyonluktan ettiği belli. Obur maçlarını saymıyorum bile
En hakeme benzeyen yine de oydu. Fenerbahçe'nin en sevmediği en şansının tutmadığı hakemdi. Derbi öncesi fişi çekildi.

Yaşar Kemal bıraktı galiba meteylle birlikte en büyük gs dusmaniydi lakin bu listenin 1 numarası bana göre net zorbaydir ondan sonrakileler değişebilir
Fakat genel olarak hepsi berbat bence rastgele.bir Anadolu maçını açın izleyin neler yapıyorlar neler
Aaağğh Mete'yi unuttum

Evet Mete de girer listeye

Zorbay daha genç ama bir iki seneye o da girer

HUM'u niye yazdın diyenler olursa dayak yemesine sebep olanlara yalakalık ettiği için yazdım.

Geri
Üst Alt