#23 Kaan Ayhan

Ön libero ya da sağ bek oynasın. Bir daha stoper olarak görmeyelim.

Hocanın Kaan'ı kazanma ve hazırlama çabasını anlıyorum ama ne yazık ki bu maçın kaybedilmesindeki en önemli sebep Nelsson'un olmamasıydı. Kaan'ın mevcut performansı ile Nelsson-Abdülkerim ikilisini kesmesi mümkün görünmüyor maçına göre orta sahada kullanabiliriz ama.

Umarım bir daha stoper mevkisinde görmeyiz. Gol dışında olumlu hareketi yoktu. Eyvallah çıkarken dikine paslar atıyor ama bana önce kendi mevkisinin öncelikli görevini yapacak adam lazım sonrasında bakarım artı özelliklerine. Beklerin çakılıdır o zaman Kaan oynar stoperde ama bizim taktiğe uymuyor. Ya da 3'lünün sağında veya ortasında oynar fakat bu hali ile bizim taktiğimizde stoper oynayamaz.

Stoper icin yeterli sertligi yok, ikili mücadelelerden uzak kaliyor ama iyi pozisyon alabiliyor bu yüzden önliberoda oynar ancak.

Bonservisini almama şansımız var diye biliyorum. Bence alınmamalı tarz olarak bizim defansa hiç uymuyor. Zamanlama, ilk hamle ve defansif hava topunda kötü bir de geride beklemesi bozuyor bizim defansı. Emin Bayram kendisinden stoper olarak daha fazla katkı veriyordu bize daha çok uyuyordu. Yedek stoper olarak Emin Bayram- Ali Yeşilyurt ile davam edilmeli bence. Bonservisini alacaklarını düşünsem de umarım almazla diyorum alınırsa da ön liberoda iyi katkı verir diye düşünüyorum.

Yabancı sınırı bu şekilde kalacaksa kalmalı. Artacaksa ya da sınırsız olacaksa Ross yedek stoperimiz olabilir.

Yabancı sınırı bu şekilde kalacaksa kalmalı. Artacaksa ya da sınırsız olacaksa Ross yedek stoperimiz olabilir.
Bu şekilde olacaksa da kalmamalı bence ya Emin ve Ali'ye güvenmeliyiz. Bence stoper konusunda alt yapıdan çıkanlar bizde yedek olabilecek, oynayabilecek seviyede oluyor.

Oliveria ciktiginda Mata yerine alinmaz mi? Hic olmazsa duran toplarda ve hava toplarinda katki verirdi.

1 şekilde ne yapardı ne ederdi o 4.golü de yedirirdi.Mümkünse kadroya bile alınmamalı bu uğursuz bu kötü oyuncuyu..
Ne ugursuzu yaw. Konya macinda Abdul daha kotuydu. Basak macinda 2. gol net fauldu + buz gibi 2 penalti verilmedi. Mata cok mu ugurlu?

Geri
Üst Alt