Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.242
- 16.245
- 1.578
Ön libero ya da sağ bek oynasın. Bir daha stoper olarak görmeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarz olarak benziyorlar hakikaten
tarz olarak benziyorlar hakikaten
Bu şekilde olacaksa da kalmamalı bence ya Emin ve Ali'ye güvenmeliyiz. Bence stoper konusunda alt yapıdan çıkanlar bizde yedek olabilecek, oynayabilecek seviyede oluyor.Yabancı sınırı bu şekilde kalacaksa kalmalı. Artacaksa ya da sınırsız olacaksa Ross yedek stoperimiz olabilir.
Ali kim hocam metehan vardı aliyi bilemedimBu şekilde olacaksa da kalmamalı bence ya Emin ve Ali'ye güvenmeliyiz. Bence stoper konusunda alt yapıdan çıkanlar bizde yedek olabilecek, oynayabilecek seviyede oluyor.
Ali Yeşilyurt bana göre şuan Emin'den de Metehan'dan da daha potansiyelli özellikle fiziksel ve hava toplarında başarısı ile.Ali kim hocam metehan vardı aliyi bilemedim
1 şekilde ne yapardı ne ederdi o 4.golü de yedirirdi.Mümkünse kadroya bile alınmamalı bu uğursuz bu kötü oyuncuyu..Oliveria ciktiginda Mata yerine alinmaz mi? Hic olmazsa duran toplarda ve hava toplarinda katki verirdi.
Ne ugursuzu yaw. Konya macinda Abdul daha kotuydu. Basak macinda 2. gol net fauldu + buz gibi 2 penalti verilmedi. Mata cok mu ugurlu?1 şekilde ne yapardı ne ederdi o 4.golü de yedirirdi.Mümkünse kadroya bile alınmamalı bu uğursuz bu kötü oyuncuyu..
Ben Mata'yı övmüyom reis ek olarak bu oyuncu çok uğursuz.Sassuolo'dan gidişi ve bize gelişinden anlayabilirsin geçmiş maçlara bakarak..Ne ugursuzu yaw. Konya macinda Abdul daha kotuydu. Basak macinda 2. gol net fauldu + buz gibi 2 penalti verilmedi. Mata cok mu ugurlu?
Ugursuz olsa ts maci filan berabere biterdi. Bence senin kuponu yatirdigi icin kinlisinBen Mata'yı övmüyom reis ek olarak bu oyuncu çok uğursuz.Sassuolo'dan gidişi ve bize gelişinden anlayabilirsin geçmiş maçlara bakarak..
Yok yok ondan değil reis yavUgursuz olsa ts maci filan berabere biterdi. Bence senin kuponu yatirdigi icin kinlisin