#23 Kaan Ayhan

Haksızlık etmişiniz bu adama. Kupa maçını izlemedim ama Konya maçı bu adamın suçu değildi

Adami cabuk sildik. Bence cok rahat 6 da oynardi ve hava toplarinda bu kadar ezlmezdik. Joker diye aldik ama Okan Buruk sadece stoper diye dusunuyor gibi

Silmedigimiz iyi oldu. Bence skoru korumak zorunda oldugumuz anlarda katkisini verecektir.

Sergio böyle devam edecegine Kaan oynasın isterim yerine. Onun şu haliyle yaptıklarını yapabilecek faal 10 bin futbolcu filan vardır, Kaan da onların arasına rahatça girer. Hem Torreira da olağanüstü enerjisini daha verimli kullanır bu sayede...

Hep savunduğum Okan Hoca' ya güvenim fena halde sarsılmış durumda. Yerli diye Adekugbe' ye haddinden fazla sarılıp da Berkan ve Kaan' ı neredeyse yok saymasını hayret ve dehşetle izlemekteyim...

Kimse yazmamis ama 10 kisi kaldiktan sonra sag bek olarak girip gayet temiz oynadi

Yabancı sınırı 8+6 olacaksa ki öyle duruyor almak zorunlu gibi bi şey oldu

stoper dışında her yerde faydalı. zaten sassuolo'dan da o yüzden düştü bize.

Yabancı sınırı kalkmadığına göre kalması mantıklı olacak gibi duruyor. Sağ bekte sağlam durdu geçen. Ön liberoda da iş görür. Stoper rotasyonunda ise bence 4. stoper olmalı. Metehan, Emin ve Mathias için düzenli oynamak daha iyi olacağı için buraya bir transfer yapalım istiyorum.

2.8m€'ya böyle bir yerli stoperimiz olacak, elinde çerçöp yerliler varken yabancı kuralında direten 1685604489233.png'a teşekkürler

Sametten uyguna geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samet'ten daha genç, daha kariyerli, daha tecrübeli ve daha iyi yerli stoperi daha ucuza almış oluyoruz.

:asd:

stoper dışında sol bek dahil her yerde çok faydalı bir oyuncu.

umarım konya deplasmanında yaptığımız saçmalığı bir daha yapmayız da bu kadar potansiyelli bir adamdan yerli olarak çok büyük katkılar alırız.

Ben Kaan'ın oyun tarzını baya beğeniyorum hem soğukkanlı hemde ayağı düzgün bir oyuncu. Stoper için biraz agresiflik açısından eksik kalsa da stoper rotasyonunda rahatça faydalanılabilir. Stoper dışında sağ bek ve ön libero mevkileri içinde oldukça iyi bir alternatif olacaktır.

Geri
Üst Alt