#23 Kaan Ayhan

Saka maka torreiranin partneri ndombele, demirbay ve sergio üclüsünden biri olacak derken kaan kapti formayi.

Helal olsun.

keremin kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda çok iyi pas çıkardı boeye

ben beğeniyorum kaanı görev adamı

Saka maka torreiranin partneri ndombele, demirbay ve sergio üclüsünden biri olacak derken kaan kapti formayi.

Helal olsun.
Saydigin 3 oyuncu o kdr kötü durumdaki kaana mecbur kalıyoruz.

Devre arasi bu bolgeye transfer yapilmasi zaruridir. Kimseyi almazsak ve 3 oyuncu ritim yakalamazsa lig bile tehlikeye girer.

Saydigin 3 oyuncu o kdr kötü durumdaki kaana mecbur kalıyoruz.

Devre arasi bu bolgeye transfer yapilmasi zaruridir. Kimseyi almazsak ve 3 oyuncu ritim yakalamazsa lig bile tehlikeye girer.
Kesinlikle katılıyorum.En elzem bölgemiz burasıydı ama maalesef transfer gerçekleşmedi.İlk günden bitirmeliydik paraya kıyıp. Birde dün Tete'ye inanılmaz sinirlendim.Aldığı topların neredeyse tümünü ezdi attı. Şimdi işin ayrı tarafı Yunus'u niye gönderdik.Tete bir defa olsun dibe inip orta kesemedi.Maalesef dünün en kötüsü Tete idi. Ocak ayında sağlam bir revizyon bizleri beklemeli.

kendisinin 6 oynaması torreira'ya daha ileride oynama şansı veriyor. son 3-4 maçtır çok iyi oynuyor.

İsmi Kaan olduğu için sanırım gerekli sevgi ve tebrikleri göremiyor genel olarak.

Her maç istisnasız katkı veren, -ve pozisyonu sürekli değişmesine rağmen- tek transeferimiz olabilir 2 senede.

Sertliği,savunmasını falan geçtim bu adam baya iyi pasör .O dikine sert paslar neydi öyle?Herifin içinden rodri çıktı şaka maka bi 60 dk kadar.Sonra düştü oyundan doğal olarak

Hocanın Vecino ısrarını daha iyi anlıyorum kendisini nasıl kullandığını gördükçe.

Geri
Üst Alt