Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç içinde çok fena öndekilere kızdı takım boyu 60-70 metreye çıktığı an 4-5 kişiye el kol hareketini çaktı. 2 orta saha ile oynuyoruz takım boyu uzarsa Torreira ve Kaan zor durumda kalıyor o yüzden ikisine bir şey diyemem.baya kötüydü,2.yarı sahada yoktu.bunu da yazalım...chaberlaini oynatan kendisi idi.
ben mac boyu adını 2 kere falan duydum umut,ortasaha düştüyse nedeni kaandı.Maç içinde çok fena öndekilere kızdı takım boyu 60-70 metreye çıktığı an 4-5 kişiye el kol hareketini çaktı. 2 orta saha ile oynuyoruz takım boyu uzarsa Torreira ve Kaan zor durumda kalıyor o yüzden ikisine bir şey diyemem.
4-2-4 gibi oynuyoruz dediğim gibi takım boyu uzadıkça hem Torreira hem Kaan göze batar normal karşılıyorum. Biz daha kompakt oynarsak etkili olurlar öyle açık alanda Kaan bir şey yapamaz.ben mac boyu adını 2 kere falan duydum umut,ortasaha düştüyse nedeni kaandı.
hoca bunu görüp izledi sadece4-2-4 gibi oynuyoruz dediğim gibi takım boyu uzadıkça hem Torreira hem Kaan göze batar normal karşılıyorum. Biz daha kompakt oynarsak etkili olurlar öyle açık alanda Kaan bir şey yapamaz.