#23 Kaan Ayhan

Hakem penaltıyı verince sırtına alıp VAR'a kadar taşıyacak hırs vardı bir an götürecek sandım. :asd:

Kimse konuşmamış ama yazayım 1. golde kafayla Icardi'ye müthiş pas attı resmen ayakla verir gibi verdi değerli bir oyuncu...

4lauz5d.png

baya kötüydü,2.yarı sahada yoktu.bunu da yazalım...chaberlaini oynatan kendisi idi.

baya kötüydü,2.yarı sahada yoktu.bunu da yazalım...chaberlaini oynatan kendisi idi.
Maç içinde çok fena öndekilere kızdı takım boyu 60-70 metreye çıktığı an 4-5 kişiye el kol hareketini çaktı. 2 orta saha ile oynuyoruz takım boyu uzarsa Torreira ve Kaan zor durumda kalıyor o yüzden ikisine bir şey diyemem.

iyi oynadı görev adamı

Maç içinde çok fena öndekilere kızdı takım boyu 60-70 metreye çıktığı an 4-5 kişiye el kol hareketini çaktı. 2 orta saha ile oynuyoruz takım boyu uzarsa Torreira ve Kaan zor durumda kalıyor o yüzden ikisine bir şey diyemem.
ben mac boyu adını 2 kere falan duydum umut,ortasaha düştüyse nedeni kaandı.

ben mac boyu adını 2 kere falan duydum umut,ortasaha düştüyse nedeni kaandı.
4-2-4 gibi oynuyoruz dediğim gibi takım boyu uzadıkça hem Torreira hem Kaan göze batar normal karşılıyorum. Biz daha kompakt oynarsak etkili olurlar öyle açık alanda Kaan bir şey yapamaz.

2. yarı hiç beğenmedim. Sürekli yanlış pozisyon aldı. Beşiktaş'ın pas alışverişlerini izledi. Okan hoca yine orta saha değişikliğinde geç kaldı. 10 kişi oynayan rakibe karşı Torreira ve Kaan Ayhan orta sahası fazla defansif. Bizim takım zaten oyunu geride kabul etmesini pek bilmiyor. 1-0 öndesin rakibin 10 kişi bu kadar geriye çekilme. Keşke bir 30 dakika Ndombele oynasaydı. Okan hoca hep ezbere oyuncu değişikliği yapıyor.

bizi dombele'nin diyetine ve demirbay'ın nargilesine muhtaç etmediği için büyük cimbomlu kralhan'a minnettarız

4-2-4te Kerem'le oynayan Tor ve Kaan'ı pamuklara sarmak lazım. Kerem kötü olduğundan değil, savunmaları gereken alanın genişliği bu adamları perişan ediyor. Kalabalık ve az top yapabilen bir orta sahaya karşı oynasak biraz üzülebiliriz gibi.

Fazla defansif oldugu dusunulen Torreira-Kaan ikilisi Sergio, Demirbay, Ndombele’den cok daha iyi top dagitiyo. Futbol kagit ustunde oynanmiyo malesef. Gonul isterdiki 8 numara diye alinan 3 adam eldeki 6 numaralardan daha iyi yonetsin oyunu, ama oyle degiller.

Tam bir görev adami. Sükranlarimi sunuyorum kendisine :hat:

Okan hoca kendi Vecino’sunu yarattı..

Daha önce denenmeli demiştik yine yanılmadık.. Sıra Zaha’yı kaleye yaklaştırıp, Kerem’i eski yerine almakta..

Geri
Üst Alt