Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Niye ya iyiydi. Daha doğrusu kötü dedirtecek ne yaptı.Ne olmuş buna yürüyecek hali yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye ya iyiydi. Daha doğrusu kötü dedirtecek ne yaptı.Ne olmuş buna yürüyecek hali yok
Çok ağırdı sanki sakat sakat oynuyor gibiNiye ya iyiydi. Daha doğrusu kötü dedirtecek ne yaptı.
Herifin tarafından her geldiklerinde doğru yerdeydi bence. Pas kalitesi de kattı. Sakatlıktan dönüyor ve önünde önemli maç var diye çok zorlamamıştır diye tahmin ediyom onun dışındaÇok ağırdı sanki sakat sakat oynuyor gibi
kerem kosmadıgı icinOyuna girdikten sonra orta sahanın direnci düştü. Asla 6 numara civarında göremedim oyun içinde. Hep ileride kaldı. Rakip sürekli uzun vuruyorken arkada bu topları toplamalıydı.
Sakatlığı var belli ki.
Rakip karşılarken evet.kerem kosmadıgı icin
ne yedinAlindigi zaman, cop mop cekenler nerde acaba?
ne yedin
bende kaan ayhanı yedım bu macta kötüydü
bende kaan ayhanı yedım bu macta kötüydü
hadi uza
Bende Eyüp Aydın konusunu kafaya taktım.Bu oyuncular yürüyerek oynar hale geldiklerinde bile formayı kapamıyorsa bu çocuk neden alındı.kaan Ayhan 6 noda iğneyle oynarken bile yedekte pinekliyorsa gerçekten bu çocuğu gözümüzdemi büyüttük.Demirbay yürüyor,kaan yürüyor ,Oliviera zaten alçak uçuş.Bu çocuk ne zaman oy-na-ya-cak???