#23 Kaan Ayhan

Şu iğneyle oynama işine sokacam artık. Tam düzelmeden dönmeyin birader. Kaan'da da sakatlıktan kaynaklı bir şey olduğu belliydi bugün

sonradan girip koşmadı

demirbay neden cıktı anlamadım kaan böyle oynayacaksa

rakip ortasahayı yürüyerek gecti demirbay cıkınca

Oyuna girdikten sonra orta sahanın direnci düştü. Asla 6 numara civarında göremedim oyun içinde. Hep ileride kaldı. Rakip sürekli uzun vuruyorken arkada bu topları toplamalıydı.

Sakatlığı var belli ki.

Bildiğimiz Kaan gibi değildi ama bugün oynayabilecek durumda olmasına çok sevindim, yüz ifadesi de iyiydi.

Alindigi zaman, cop mop cekenler nerde acaba?

Bana kötü oynuyor gibi gelmedi, yorumları görünce şaşırdım. Sağ kanada müthiş bir pası var mesela diagonal çok iyiydi.Bir tane de asist yapıyordu Icardi’ye, rölantede gayet işini yaptı.

Oyuna girer girmez tekte bir uzun las atti sag taraf’a, fenaydi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bende Eyüp Aydın konusunu kafaya taktım.Bu oyuncular yürüyerek oynar hale geldiklerinde bile formayı kapamıyorsa bu çocuk neden alındı.kaan Ayhan 6 noda iğneyle oynarken bile yedekte pinekliyorsa gerçekten bu çocuğu gözümüzdemi büyüttük.Demirbay yürüyor,kaan yürüyor ,Oliviera zaten alçak uçuş.Bu çocuk ne zaman oy-na-ya-cak???

Bende Eyüp Aydın konusunu kafaya taktım.Bu oyuncular yürüyerek oynar hale geldiklerinde bile formayı kapamıyorsa bu çocuk neden alındı.kaan Ayhan 6 noda iğneyle oynarken bile yedekte pinekliyorsa gerçekten bu çocuğu gözümüzdemi büyüttük.Demirbay yürüyor,kaan yürüyor ,Oliviera zaten alçak uçuş.Bu çocuk ne zaman oy-na-ya-cak???

ümraniye maçında oynar rtaş.

Geri
Üst Alt