#23 Kaan Ayhan

Bende Eyüp Aydın konusunu kafaya taktım.Bu oyuncular yürüyerek oynar hale geldiklerinde bile formayı kapamıyorsa bu çocuk neden alındı.kaan Ayhan 6 noda iğneyle oynarken bile yedekte pinekliyorsa gerçekten bu çocuğu gözümüzdemi büyüttük.Demirbay yürüyor,kaan yürüyor ,Oliviera zaten alçak uçuş.Bu çocuk ne zaman oy-na-ya-cak???
Sadece Eyüp için değil, genel olarak genç futbolcuları gözümüzde büyütüyor, daha ortada hiçbir şey yokken beklentiyi çok yüksek tutuyoruz. Antrenman maçlarında o ışığı görse hoca niye az da olsa süre vermesin? Aynı durum Fatih Hoca için de söylenirdi; oynatmıyor diye veryansın edilen gençlerden hiçbirisinden bir şey olmadığını gördük daha sonra. Hoca şans vermediği için değil, kapasiteleri yetmediği için demek ki; iyiydiler madem, gittikleri yerlerde hünerlerini gösterselerdi ya...

Üst düzey yarışmacı kulüplerde yüksek istikbal vaad eden gençleri bile pat diye sahaya atmak kolay olmadığı gibi doğru da değil. Altınordu gibi yetiştirici kulüp misyonunu benimsemiş kulüplerde olabilir ki onlar da bir yerden sonra tıkandı. Her şeyin bir zamanı var. Gençlerden çok iyi olan varsa kupa maçlarında filan süre verilerek ısındırılır. Gönül ister, hemen oynamaya başlayıp ortalığı kasıp kavursunlar ama hayatın gerçekleri öyle değil...

Sadece Eyüp için değil, genel olarak genç futbolcuları gözümüzde büyütüyor, daha ortada hiçbir şey yokken beklentiyi çok yüksek tutuyoruz. Antrenman maçlarında o ışığı görse hoca niye az da olsa süre vermesin? Aynı durum Fatih Hoca için de söylenirdi; oynatmıyor diye veryansın edilen gençlerden hiçbirisinden bir şey olmadığını gördük daha sonra. Hoca şans vermediği için değil, kapasiteleri yetmediği için demek ki; iyiydiler madem, gittikleri yerlerde hünerlerini gösterselerdi ya...

Üst düzey yarışmacı kulüplerde yüksek istikbal vaad eden gençleri bile pat diye sahaya atmak kolay olmadığı gibi doğru da değil. Altınordu gibi yetiştirici kulüp misyonunu benimsemiş kulüplerde olabilir ki onlar da bir yerden sonra tıkandı. Her şeyin bir zamanı var. Gençlerden çok iyi olan varsa kupa maçlarında filan süre verilerek ısındırılır. Gönül ister, hemen oynamaya başlayıp ortalığı kasıp kavursunlar ama hayatın gerçekleri öyle değil...
Sevgili Mustafa ; ben senin gibi gençti yaşlıydı diye düşünmüyorum,klübede bir futbolcu eğer oturuyorsa kesinlikle şansı hakediyordur.senin dediğin gibi 1 yıl sadece antrenmanlarda futbolcularla ortada sıçan oynamakla maç ivmesini asla kazanamaz bir topçu.Tekrar söylüyorum , bir futbolcu eğer klübede oturuyorsa şansı hakediyordur.Dün en azından Torreira çıktığında jest olarak o çocuğun oyuna girmesini beklerdim.ayakları titresede titremesede o strese alışacak.bizlere düşende biraz musamaha göstermek olacak.Allah peygamber aşkına Eyüp, Olivieradan Ndomnele'nin bu halinden , Kerem Demirbay'dan ne kadar kötü olabilir ki?Torreira yanında olduktan sonra .Kaç aydır bekliyor çocuk.Birşey değil küsmesinden hiç oynayamadan çekip gitmesinden korkmaya başladım vallahi.
Yaşa başa takılmadan oynatmayı öğreneceğiz.Bunu Efe Akmanda da ali Turaptada Süleyman Luştada yapmalıyız.Ne kadar kötü olabilir Luş Angelinhodan?Hakeza Luş kiralık şuan .

Kaan Ayhan. Senelerce Schalke ve Sassuolo gibi takımlarda De Zerbi gibi bir hocayla çalıştı ama Orta Saha oynatılmayarak büyük haksızlık edilmiş bu adama. Resmen muhteşem bir 6-8 numaraya dönüştü. Uzun pasları şahane. Kesiciliği ve Hızı yerinde. Sezonun belki de en kritik hamlesi oldu ve Torreira ile harika ikili oldular. Bundan sonrası için de kimseye vermez o formayı kolay kolay. Yerli ve Milli Rodrimiz, Galatasarayımız ve Milli Takımın banko orta sahası. va1c1b.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlıktan çıktıktan sonra ritmi yoktu geçen maçlara göre çok daha kötüydü yinede bu orta saha yokluğunu düşününce kendisine en ufak bir eleştiri yapmıyorum, canı sağolsun.

Orta alanda fizik olarak rakiple mücadele eden tek oyuncuydu. Hoca sağ olsun erkenden oyundan çıkartarak rakibi rahatlattı

Bu maç yine gayet iyiydi bence. Adamı orta saha yaptık elinden geleni yapıyor. Direkt Torreira yanına aldığımız kişi de yine maç izlerken menü yiyordu herhal!

İyi biri sevdiğimiz biri ama ana plan oyuncusu olmamalı görüşündeyim

Sezonda yaklaşık 2000-2500 dakika verdiğimiz biri olmalı

Takimin Torreira ile beraber en iyi orta sahasi ama futbol fakiri teknik adamimiz oynatmiyor bir kac mactir.

Bu adam oynamalıydı 50 defa dedik. Ortasahada tek iyi uzun pas atan adam yok kaandan başka

Bu adam kendini asti. Bosuna orta saha ariyoruz. Tas gibi topcu.

Geri
Üst Alt