#23 Kaan Ayhan

Sakatlığın etkilediği belli. Bizim çoğu maçta olduğu gibi, topun ve pozisyonun çok uzağındayken, yine bezgin yüz ifadesine denk geldim ekranda birkaç kez.

Fıtığın ameliyat dışında kalıcı bir tedavisi yoktur. Turnuva bitse, bu defa transferler yetişti-yetişmedi, uyum filan derken UCL elemelerinde bulunsun istenecek. Tedavi planlaması yapılmıştır illa ki...

Bir tik daha dinamik olsa ve stoper yerine seneler önce 6 no'ya gecseydi bence bizim lige hic düsmezdi bu adam.

Gelecek sezon Torreira ve Transferin ilk yedekleri Kaan olmali.

Bir tik daha dinamik olsa ve stoper yerine seneler önce 6 no'ya gecseydi bence bizim lige hic düsmezdi bu adam.

Gelecek sezon Torreira ve Transferin ilk yedekleri Kaan olmali.
Röportajda kendisini 6 da değil, direkt 8 numara olarak tanımlamasını ilginç bulmuştum. Adam profesyonel kariyerinin tamamını ait olduğunu düşündüğü mevki dışında sürdürmüş. Söz ve mimiklerinden, bek oynamaktan nefret ettiği de ayrıca anlaşılıyordu...

Şu fitik olayını bir halletsek güzel olacak adam dinlenmedi.
Pasları hep yerini tuttu bugün aralari iyi gördü yanliz tüm takım gibi temassız oynadı.

Dedigim gibi: bu adamin yeri ortasaha.

Sag bek stoper falan sadece baska care kalmadiginda olur.

Sakatlığın etkilediği belli. Bizim çoğu maçta olduğu gibi, topun ve pozisyonun çok uzağındayken, yine bezgin yüz ifadesine denk geldim ekranda birkaç kez.

Fıtığın ameliyat dışında kalıcı bir tedavisi yoktur. Turnuva bitse, bu defa transferler yetişti-yetişmedi, uyum filan derken UCL elemelerinde bulunsun istenecek. Tedavi planlaması yapılmıştır illa ki...

Ben turnuvaya gitmesini beklemiyordum. Dogrusu da bu idi. Maalesef gitmek istedi ki ameliyat durumu ertelendi. Turnuvadan sonra olacaktir diye dusunuyorum o nedenle bek ve ortasahaya transfer zaten sartti, daha bir elzem hatta yedekleyecek bir oyuncu daha. Kaan muhtemelen, Ekim ayi gibi hazir olur en erken.

Kendisini defansa çeken hangi teknik direktör ise kendisine ana avrat sövmek isterim.

Altyapıda 8-10 numara oynayan adamı telef ettiler. Orta saha oynayınca direkt level atlıyor bek ve stopere göre.

Ancak eksik cezalı sakat olursa stoper oynar net orta saha bu adam dün maçını gizli kahramanı arda ya golü attırdı

Ama çok kritik yerde iki top kaptırdı birinde de anlamsız bir pas verdi Ferdi’ye ortaya ya da diğer tarafa dönmeliydi orda. Arada garip oynadı ama ilk 30dk harikaydı. açılış golünü de yapabilirdi direkten döndü. Bu sanırım kondisyonu/ağrısı ile ilgili.

Geri
Üst Alt