#23 Kaan Ayhan

Tarzları farklı olsa da Torreira-Kaan arasında kararsızım; çabukluk farkıyla Torreira diyorum yine de.
Torreira en sevdiğim oyuncularımızdan biri olsa da Kaan bence çok net daha temiz ayağa sahip. Kaan'ın atabildiği pasları Torreira'dan göremiyorum.

Zaten Kaan altyapıda 8/10 numara oynuyordu, bu da çok net belli oluyor derin oyun görüşü ile.

Torreira en sevdiğim oyuncularımızdan biri olsa da Kaan bence çok net daha temiz ayağa sahip. Kaan'ın atabildiği pasları Torreira'dan göremiyorum.

Zaten Kaan altyapıda 8/10 numara oynuyordu, bu da çok net belli oluyor derin oyun görüşü ile.
Hiç itirazım yok; hatta Torreira' nın partnerinin Kaan olması gerektiğinde ısrar eden birkaç kişiden biriydim forumda, hatırladığım bir diğeri @Uğur İz' dir.

Çok önemsediğim, pas atmak için hızlı ve doğru karar verme konusunda Torreira' yı ayrı bir yere koyuyorum. Adam yoğun tempo yapmasına rağmen bu kaliteyi sergiliyor. Canhıraş mücadelelere girmesi bazılarını yanıltıyor; kazma muamelesi yapanlar bile var, Allah akıl fikir versin.

Şu oyun bilgisini nasıl kazandın be aslan?İnanılmaz.

Hiç itirazım yok; hatta Torreira' nın partnerinin Kaan olması gerektiğinde ısrar eden birkaç kişiden biriydim forumda, hatırladığım bir diğeri @Uğur İz' dir.

Çok önemsediğim, pas atmak için hızlı ve doğru karar verme konusunda Torreira' yı ayrı bir yere koyuyorum. Adam yoğun tempo yapmasına rağmen bu kaliteyi sergiliyor. Canhıraş mücadelelere girmesi bazılarını yanıltıyor; kazma muamelesi yapanlar bile var, Allah akıl fikir versin.
Torreira'yı beğenmeyen biriyle futbol konuşmayı geçtim normal sohbet etmeye bile lüzum yok.

Eski den olsa defans önü 6 numara da sadece defansif katkisi ile yetiniyordu

Gecen sezon bizde defalarca torreira ile birlikte oynadigi icin bazi eksiklerini de gelistirdi

Çok iyi çok efendi çok düzgün bir oyuncu...

Kötü oynadığı maçlar olur ama kötü mücadele ettiğini görmek zor. Keşke hiç italya falan yapmadan alıp getirseydik. Şimdiye kaptan olmustu

Goretzkadan eksiği yok kralın.
hqdefault.webp

Belki eski kankisiyle tekrar birlikte oynarlar.

Herif tamamen üst seviye maçlar için yaratılmış

Tam post-modern 2000-Galatasaray oyuncusu.

Ama devamlilik konusunda problem var o nedenle Torreira ile partner dusleri pek gercekci degil. Yoksa cok onemli maclar cikardi ama cogunu ya tamamlayamadi ya da dustu 60-70" sonrasi. Surdurulebilir degil. Umarim tedavisi sonrasi bunu gelistirir o zaman karar veririz.

Geri
Üst Alt