- 17 Eylül 2018
- 20.499
- 23.394
- 1.983
Orkun sağlam sahip çıkmış Kaana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira en sevdiğim oyuncularımızdan biri olsa da Kaan bence çok net daha temiz ayağa sahip. Kaan'ın atabildiği pasları Torreira'dan göremiyorum.Tarzları farklı olsa da Torreira-Kaan arasında kararsızım; çabukluk farkıyla Torreira diyorum yine de.
Hiç itirazım yok; hatta Torreira' nın partnerinin Kaan olması gerektiğinde ısrar eden birkaç kişiden biriydim forumda, hatırladığım bir diğeri @Uğur İz' dir.Torreira en sevdiğim oyuncularımızdan biri olsa da Kaan bence çok net daha temiz ayağa sahip. Kaan'ın atabildiği pasları Torreira'dan göremiyorum.
Zaten Kaan altyapıda 8/10 numara oynuyordu, bu da çok net belli oluyor derin oyun görüşü ile.
Torreira'yı beğenmeyen biriyle futbol konuşmayı geçtim normal sohbet etmeye bile lüzum yok.Hiç itirazım yok; hatta Torreira' nın partnerinin Kaan olması gerektiğinde ısrar eden birkaç kişiden biriydim forumda, hatırladığım bir diğeri @Uğur İz' dir.
Çok önemsediğim, pas atmak için hızlı ve doğru karar verme konusunda Torreira' yı ayrı bir yere koyuyorum. Adam yoğun tempo yapmasına rağmen bu kaliteyi sergiliyor. Canhıraş mücadelelere girmesi bazılarını yanıltıyor; kazma muamelesi yapanlar bile var, Allah akıl fikir versin.

Goretzkadan eksiği yok kralın.
Herif tamamen üst seviye maçlar için yaratılmış