- 20 Eylül 2009
- 19.047
- 17.598
- 2.773
Adam, mariano ve Hakan balta birleşmiş gibi. En underrated oyuncularımızdan. Ama jelert mevkisine geçmeli, joker olarak orta sahada olmalı kaan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevkisi sağ bek değil, unutmamak lazım. İdare ediyor. Genel olarak gayet iyi performansta veriyor bana göre.Çok ağır oyuncu 2 tane pasında gaza geliyorsunuz ama başımızı yakıyor sürekli geçen maximin dün baba rahman mıdır nedir full bunun üzerine oynadı tutamayınca da yaka paça indirip kart görüyor.
Üstat oynadığı mevkiye göre konuşuyorum zaten, adamı birebir de geçemeyen oyuncu görmedim habire bunun üzerine geliyorlar ocak ayına kadar dayanabilirsek orayı direkt jacobs var biri ile doldurmak lazım, bir de hiç kart görürmüyüm eder miyim demiyor pat diye indiriyor adamı aşırı riskli oynuyo.Mevkisi sağ bek değil, unutmamak lazım. İdare ediyor. Genel olarak gayet iyi performansta veriyor bana göre.
Oraya Jelerti ısındırmak, Kaan'ıda orta saha alternatifi olarak düşünmek lazım artık. Pozisyon onu çok yoruyor zaten. 60'tan sonra düşüyor özellikle, sonrası kart.Üstat oynadığı mevkiye göre konuşuyorum zaten, adamı birebir de geçemeyen oyuncu görmedim habire bunun üzerine geliyorlar ocak ayına kadar dayanabilirsek orayı direkt jacobs var biri ile doldurmak lazım, bir de hiç kart görürmüyüm eder miyim demiyor pat diye indiriyor adamı aşırı riskli oynuyo.
Çok ağır oyuncu 2 tane pasında gaza geliyorsunuz ama başımızı yakıyor sürekli geçen maximin dün baba rahman mıdır nedir full bunun üzerine oynadı tutamayınca da yaka paça indirip kart görüyor. Şu günü birlik yanılsamalara düşmesek keşke bu adam büyük takım oyuncusu değil.

Aynen katılıyorum.Sorunda burada başlıyor zaten .Kontratak takımlarına karşı inanılmaz yetersiz kalıyor.Tamam çok iyi profesyonel ama sağ bek için biçilmiş kaftan kafasından çıkalım lütfen.Çok ağır oyuncu 2 tane pasında gaza geliyorsunuz ama başımızı yakıyor sürekli geçen maximin dün baba rahman mıdır nedir full bunun üzerine oynadı tutamayınca da yaka paça indirip kart görüyor. Şu günü birlik yanılsamalara düşmesek keşke bu adam büyük takım oyuncusu değil.
Şaka maka gerçekten takımda en iyi orta kesenlerin belkide başında geliyor.Yalnız Keremin pasıda mükemmeldi.Bizim böyle paslara ihtiyacımız oldukça fazla.Oyun görüşü, pas kalitesi takımdaki en iyi oyunculardan birisi. Sağ bek olmayan adamı gereksiz yere yıpratıyor o bölgede. Bu adamı bazen Torreira’nın yerine, bazen Jelert’in yerine rotasyonda kullanmak lazım. Full oynatmaya devam ederse bir kaç maç içinde sakatlanacak. Çok gereksiz.
Kerem de klas adam zaten. Berkan da bu sene iyi başladı. Rotasyon oyuncuları olarak çok değerli oyuncular. İyi süre alacaklardır.Şaka maka gerçekten takımda en iyi orta kesenlerin belkide başında geliyor.Yalnız Keremin pasıda mükemmeldi.Bizim böyle paslara ihtiyacımız oldukça fazla.
buna katılıyorum , ama bekte kullanmak adamı defansif anlamda çok zorluyor gibime geliyor.Mertens sonrası takımda en iyi kilit pas atan adamı şu durumda kesmek söz konusu olamaz.
Mertens anlamadığım bir şekilde Avrupa maçlarında okadar silik oynuyor ki,dün 20.dakikada bila almış olsa kimse niye diye sormazdı,maç seçiyor diyeceğim o karakterde bir oyuncu değil.buna katılıyorum , ama bekte kullanmak adamı defansif anlamda çok zorluyor gibime geliyor.
Tor - Kaan - Sara olsa (kaan stoper önü olacak şekilde) sanki hem Tor hem Sara rahat edecek hem kaan daha az yorularak meziyetlerini ortaya koyacak.
ama bunun içinde Mertensi kesmen lazım.
bunu halletmek zor iş
avrupa takımı vs anadolu takımı işi birazda.Mertens anlamadığım bir şekilde Avrupa maçlarında okadar silik oynuyor ki,dün 20.dakikada bila almış olsa kimse niye diye sormazdı,maç seçiyor diyeceğim o karakterde bir oyuncu değil.
Torreira Kerem önlerinde Sara yada dediğin gibi Kaan ile daha taş gibi bir orta saha olacağımız aşikar ama Mertensin ortasının olmaması gerçekten kötü.Ya mükemmel ya hiç yok.Mertensten biraz ekonomik paket olarak kullanmanın zamanı geldi.