#23 Kaan Ayhan

Adam, mariano ve Hakan balta birleşmiş gibi. En underrated oyuncularımızdan. Ama jelert mevkisine geçmeli, joker olarak orta sahada olmalı kaan

Çok ağır oyuncu 2 tane pasında gaza geliyorsunuz ama başımızı yakıyor sürekli geçen maximin dün baba rahman mıdır nedir full bunun üzerine oynadı tutamayınca da yaka paça indirip kart görüyor. Şu günü birlik yanılsamalara düşmesek keşke bu adam büyük takım oyuncusu değil.

Çok ağır oyuncu 2 tane pasında gaza geliyorsunuz ama başımızı yakıyor sürekli geçen maximin dün baba rahman mıdır nedir full bunun üzerine oynadı tutamayınca da yaka paça indirip kart görüyor.
Mevkisi sağ bek değil, unutmamak lazım. İdare ediyor. Genel olarak gayet iyi performansta veriyor bana göre.

arteta parteyi böyle kullaninca deha

okan buruk kullaninca wooowww

parteyin defolari yok muydu tabiki var

futbolun olayı da bu artıları eksileri önüne cikarmak

Mevkisi sağ bek değil, unutmamak lazım. İdare ediyor. Genel olarak gayet iyi performansta veriyor bana göre.
Üstat oynadığı mevkiye göre konuşuyorum zaten, adamı birebir de geçemeyen oyuncu görmedim habire bunun üzerine geliyorlar ocak ayına kadar dayanabilirsek orayı direkt jacobs var biri ile doldurmak lazım, bir de hiç kart görürmüyüm eder miyim demiyor pat diye indiriyor adamı aşırı riskli oynuyo.

Üstat oynadığı mevkiye göre konuşuyorum zaten, adamı birebir de geçemeyen oyuncu görmedim habire bunun üzerine geliyorlar ocak ayına kadar dayanabilirsek orayı direkt jacobs var biri ile doldurmak lazım, bir de hiç kart görürmüyüm eder miyim demiyor pat diye indiriyor adamı aşırı riskli oynuyo.
Oraya Jelerti ısındırmak, Kaan'ıda orta saha alternatifi olarak düşünmek lazım artık. Pozisyon onu çok yoruyor zaten. 60'tan sonra düşüyor özellikle, sonrası kart.

11m a sağ bek aldık, hala Kaan oynuyor ... ulan cenker ulan ibo ben size ne diyim....

Çok ağır oyuncu 2 tane pasında gaza geliyorsunuz ama başımızı yakıyor sürekli geçen maximin dün baba rahman mıdır nedir full bunun üzerine oynadı tutamayınca da yaka paça indirip kart görüyor. Şu günü birlik yanılsamalara düşmesek keşke bu adam büyük takım oyuncusu değil.
:asd:

Aynen katılıyorum.Sorunda burada başlıyor zaten .Kontratak takımlarına karşı inanılmaz yetersiz kalıyor.Tamam çok iyi profesyonel ama sağ bek için biçilmiş kaftan kafasından çıkalım lütfen.

Son düzenleme:
Oyun görüşü, pas kalitesi takımdaki en iyi oyunculardan birisi. Sağ bek olmayan adamı gereksiz yere yıpratıyor o bölgede. Bu adamı bazen Torreira’nın yerine, bazen Jelert’in yerine rotasyonda kullanmak lazım. Full oynatmaya devam ederse bir kaç maç içinde sakatlanacak. Çok gereksiz.

Oyun görüşü, pas kalitesi takımdaki en iyi oyunculardan birisi. Sağ bek olmayan adamı gereksiz yere yıpratıyor o bölgede. Bu adamı bazen Torreira’nın yerine, bazen Jelert’in yerine rotasyonda kullanmak lazım. Full oynatmaya devam ederse bir kaç maç içinde sakatlanacak. Çok gereksiz.
Şaka maka gerçekten takımda en iyi orta kesenlerin belkide başında geliyor.Yalnız Keremin pasıda mükemmeldi.Bizim böyle paslara ihtiyacımız oldukça fazla.

Şaka maka gerçekten takımda en iyi orta kesenlerin belkide başında geliyor.Yalnız Keremin pasıda mükemmeldi.Bizim böyle paslara ihtiyacımız oldukça fazla.
Kerem de klas adam zaten. Berkan da bu sene iyi başladı. Rotasyon oyuncuları olarak çok değerli oyuncular. İyi süre alacaklardır.

Hocanin en dogru islerinden biri Kaan her sekilde kullanmak. Oyun zekasi cok yuksek bir topcu.

Mertens sonrası takımda en iyi kilit pas atan adamı şu durumda kesmek söz konusu olamaz.
buna katılıyorum , ama bekte kullanmak adamı defansif anlamda çok zorluyor gibime geliyor.

Tor - Kaan - Sara olsa (kaan stoper önü olacak şekilde) sanki hem Tor hem Sara rahat edecek hem kaan daha az yorularak meziyetlerini ortaya koyacak.

ama bunun içinde Mertensi kesmen lazım.

bunu halletmek zor iş

buna katılıyorum , ama bekte kullanmak adamı defansif anlamda çok zorluyor gibime geliyor.

Tor - Kaan - Sara olsa (kaan stoper önü olacak şekilde) sanki hem Tor hem Sara rahat edecek hem kaan daha az yorularak meziyetlerini ortaya koyacak.

ama bunun içinde Mertensi kesmen lazım.

bunu halletmek zor iş
Mertens anlamadığım bir şekilde Avrupa maçlarında okadar silik oynuyor ki,dün 20.dakikada bila almış olsa kimse niye diye sormazdı,maç seçiyor diyeceğim o karakterde bir oyuncu değil.
Torreira Kerem önlerinde Sara yada dediğin gibi Kaan ile daha taş gibi bir orta saha olacağımız aşikar ama Mertensin ortasının olmaması gerçekten kötü.Ya mükemmel ya hiç yok.Mertensten biraz ekonomik paket olarak kullanmanın zamanı geldi.

Mertens anlamadığım bir şekilde Avrupa maçlarında okadar silik oynuyor ki,dün 20.dakikada bila almış olsa kimse niye diye sormazdı,maç seçiyor diyeceğim o karakterde bir oyuncu değil.
Torreira Kerem önlerinde Sara yada dediğin gibi Kaan ile daha taş gibi bir orta saha olacağımız aşikar ama Mertensin ortasının olmaması gerçekten kötü.Ya mükemmel ya hiç yok.Mertensten biraz ekonomik paket olarak kullanmanın zamanı geldi.
avrupa takımı vs anadolu takımı işi birazda.

paokta bir numara yok ama seri takım , iyi kötü tempo yapabilen takım yer yer...diri takım.

ordan geliyor biraz o iş bence.

birde genede 38 yaşına rağmen baya uğraşıyor , hareketli . Tabi osimhen ile geçmişi var biraz biliyorlar birbirlerini diyede ufak bir artı var .

ama her maç bu 70 80 dk olmamalı - sezonu tamamlayamaz , sakatlık riski var. rotasyon ve adamı %100 üyle kullanma planı oturtulmalı.

Kaan 6 da veya stoperde oynar artık, ayağı düzgün oyun zekası yüksek ama rakip çıkarken önde basmayarak çok büyük defo yaratıyor. Bence şu an tek zayıf karnımız, Jelert’i acil monte etmemiz lazım.

Kaan Ayhan, Galatasaray'a ilk katıldığında sıradan bir yedek oyuncuydu. Taraftarların ondan büyük bir beklentisi yoktu; hatta bazıları onun Galatasaray'da tutunamayacağını düşünüyordu. Ancak Ayhan, özellikle ikinci sezonunda, tırnaklarıyla kazıya kazıya kendine takımda yer buldu ve vazgeçilmez oyunculardan biri haline geldi.

İkinci sezonunun başında verdiği bir röportajda hedeflerinden bahsetmişti. Daha fazla forma şansı bulmak ve takımın önemli bir parçası olmak istediğini dile getirmişti. Ayrıca, Galatasaray kaptanı olmayı ve Galatasaray'da çok başarılı olmayı istediğini söylemişti.

Bugün baktığımızda Kaan Ayhan, hem takım kaptanı hem de çok yönlü bir oyuncu olarak Galatasaray’ın kilit isimlerinden biri konumunda. Birden fazla pozisyonda oynayabilme yeteneği onu gerçek bir joker oyuncu yaparken, saha içindeki liderliğiyle de takımın başarısında önemli rol oynuyor.

Geri
Üst Alt