#23 Kaan Ayhan

Ross var diye gerek yok dedim. Onu yollarsak yine aliriz ama Kaan veya Ross ilk 11 olmali veya en azindan denenmeli. Sag bek de evet ama ucuz ve genc alinmali.
O kalan stoperlerle CL maclarina mi çıkmaya düşünüyorsun? Olmaz o.

Ross daha ne oynar bilmiyoruz kiralik gitmesi daha mantıklı seneye

1 sene oynanamis Ross SL icin herhalde alternatif olmaz. Gelecek sezon Nelsson giderse yerine Kaan ve bir stoper gelir. Emin yada Metehan 4. Stoper olur ve ikisinden biri ve Ross kiralik gider.

Takımı ileri itemedi bugün Kaan. Nelsson'dan alışık olduğumuz dönen topları toplamayı da yapamadı. Ayağı daha iyi ama bilemedim bugün olumlu anmayacağım oyununu. Arkadaki oyuncuların bu kadar dağınık gözükmesinde payı büyük.

Takımı ileri itemedi bugün Kaan. Nelsson'dan alışık olduğumuz dönen topları toplamayı da yapamadı. Ayağı daha iyi ama bilemedim bugün olumlu anmayacağım oyununu. Arkadaki oyuncuların bu kadar dağınık gözükmesinde payı büyük.
Yaw trilyon tane top kaybini Kaan mi yaptirdi?

Kaan Ayhan gittikten sonra Sassuolo 8 maçın 6 tanesini kazandı 1 maçta yenildi ve 1 maçta berabere bitti.Kaan Ayhan varken 17 maçta toplamda 4 galibiyet almışlardı.Takıma şanssızlık getirmiş gibi hissediyom ben bu Kaan Ayan transferinin..

Bugünkü en büyük problemimiz savunmacıların rakip forvetlere çok uzak oynamasıydı. Rahat top aldırdı rakip sahada baskı yapamadı. Takım halinde kötüydük bu konuda. En büyük özelliği bnece hücumdaki kafa topları. İlk yarıdaki iki pozisyondan birini gol yapabilmeliydi hele biri çok netti.

Emin daha iyi NETTT bir şekilde.

ortasahada kesinlikle daha iyi.berkan ve torreira böyleyken oynamalıydı

fenerli samet'ten bile kötü stoper açıkcası. sassuolo öyle bi gereklilik duymamış olabilir ama biz sağbek veya önliberoya hamle oyuncusu olarak kullanıp kendisini kazanmalıyız. bi kez daha fernando meira hatasına düşmeyelim.

En iyi oynayacagi yer önlibero bunu trabzon macinda gösterdi. Stoperin yedegi emin olmali.

Nelsson fazla iyiymis belliki.Nelson gibi temasli oynayamadi o yuzden rakip uzun toplari rahat alip topu tuttu.

Nelsson ilginç bir oyuncu. Hem pozisyon almada, defansif müdahalelerde ve tercihlerinde azami derecede sağlamcı; hem takım rakibe önde baskı uygularken, karşı sahaya kadar çikıp, gerektiğinde fiziksel temasla rakibi yildırmak suretiyle o baskıya destek verebiliyor. Bunların hepsini birden yapabilecek başka bir stoper, bırakın bizim kadroyu, bu ligde de yok zaten...

Kaan, en çok da önde basma ve rakibe yakın pozisyon alma konusunda aksadı. Coğunlukla geride kalmayı tercih edince, Abdülkerim de en kötü maç performansını gösterince, hücum gücü kısıtlı KS bulduğu birkaç pozisyonla seriyi bitirdi. Takım bütün hatlariyla kötüydü, ayrı konu...

Kaan çok kötü olduğu için değil de Nelsson'un olmayışından dolayı kaybettiğimiz kanaatindeyim, özetle...

Geri
Üst Alt