- 16 Haziran 2010
- 191.037
- 133.831
- 6.478
Ikisi giderse iki yere de. Üsteki mesajima ekleme yaptımStopere mi sag beke mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikisi giderse iki yere de. Üsteki mesajima ekleme yaptımStopere mi sag beke mi?
Ross var diye gerek yok dedim. Onu yollarsak yine aliriz ama Kaan veya Ross ilk 11 olmali veya en azindan denenmeli. Sag bek de evet ama ucuz ve genc alinmali.Ikisi giderse iki yere de. Üsteki mesajima ekleme yaptım
O kalan stoperlerle CL maclarina mi çıkmaya düşünüyorsun? Olmaz o.Ross var diye gerek yok dedim. Onu yollarsak yine aliriz ama Kaan veya Ross ilk 11 olmali veya en azindan denenmeli. Sag bek de evet ama ucuz ve genc alinmali.
Yaw trilyon tane top kaybini Kaan mi yaptirdi?Takımı ileri itemedi bugün Kaan. Nelsson'dan alışık olduğumuz dönen topları toplamayı da yapamadı. Ayağı daha iyi ama bilemedim bugün olumlu anmayacağım oyununu. Arkadaki oyuncuların bu kadar dağınık gözükmesinde payı büyük.
Top bizdeyken ki kısmı ile ilgili yazdığım yorum.Yaw trilyon tane top kaybini Kaan mi yaptirdi?
Aman allah korusun. 1 maçla tezin çürüdü bence renkdaş.Gecen dedigimi tekrar edeyim. Nelson satilirsa yeni stopere gerek yok. 20 milyona gitse 3'e Kaan alinir ve 17 milyon kardasin. Boey de satilirsa Dubua ile devam. 15 milyon kardasin
Valla bence Kaan'lık olay yoktu. Yine pozisyon vermedik gibi ve cok kacirdik. Son 17 dakika da orta sahasiz oynadikAman allah korusun. 1 maçla tezin çürüdü bence renkdaş.