#23 Kaan Ayhan

niye aldınız lan bu herifi kupadan eletti bizi resmen

Bu adam çok geri kaçıyor ofsaytlar bozuluyor. Benim hoşuma gitmedi

Bence alınacak bir adam değilmiş, sadece rotasyon için Türk oyuncu gerekiyorsa alalım

adamın üstüne gitmesi gereken yerlerde çok geri kaçıyor. büyük takım stoperi hücumcuyu döndürmez, döndürürsen iş işten geçer

Bu adam stoper degil.Dos da bir ihtimal.Takimin kimyasini bozdu.Yenildigimiz maclarda bunun payi baya buyuk.

90 dk oynadığı iki maçı da kaybettik ve iki maçta da Nelsson olsaydı kaybetmezdik.

Yıllardır parlattılar parlattılar yok Fransa'ya 2 tane gol attı diye.Süper Lig'den 1 takıma gidecekti o da bize denk geldi.Buna ve transferine verilen her 1 euro şu kulübe zarardır..

Seneye nelsson'u satalım kaan ile yerini doldururuz diyenler başakşehir maçını izlesinler bir fragman verdi bize. Öyle bir hata yaparsak tüm sezonu çöp yapar yaptığı savunma hatalarıyla.
Ben diyorum çünkü as stoperlerden daha fazla kazanıyor. Ya Kaan da satılsın ya da oynasın. Zaten Nelsson gidecek. O bizden çıktı artık. Şu durumda 20 milyon euroyu kabul etmeyecek bir kulüp olamaz. Seneye yabancı kuralı kalkacaksa cidden Kaan'ı satalım yoksa gereksiz yani şu maaşla yedek olması. Nelsson'un yerine de yabancı stoper alırız olur biter. Boey de gidiyor zaten. Dubouis de kalmasın lütfen mümkünse. Sağ beke Mert Müldür alınır yerli kuralı yüzünden 7-8 milyon euroya. Ama Mert Müldür'ü alırsak Nelsson-Kaan durumunu bu sefer de Boey-Mert değişiminde görebiliriz fakat yapacak bir şey yok. Nelsson da Boey de yolcudur abbas 2 ay sonra. Bizim de elimizde imkan varken yerli ile doldurmak fena fikir değil gibi. İleriye yabancı atılır. Kerem'i de tutamayabiliriz çünkü. Ekonomik durum o kadar kötü ki ülkede ve tüm takımlarda çift haneli her rakama çoğu topçu satılır. Kerem'e biri çıkıp 14 verse vermeyecek misin yani sezon sonu? Vereceksin. Onun yerine de Onyekuru tarzı biri alınır. Onyekuru da yedeğe çekilebilir ama o son vuruşlarıyla asla as takımda olamaz. Yani işin özeti ben seneye hiç CL hayali kurmuyorum çünkü bu takımdan çoğu adam kalmayacak seneye. Takımı yenilemek istemesek bile yenilemek zorunda kalacağız. Yeni kadro da kendine gelene kadar yine Kasım-Aralık olur. O zamana kadar da eleniriz gruplardan. Ama biz paramıza bakalım. Şu borçlar ödenene kadar maalesef lig şampiyonu olup CL kovalamamız lazım.

Emin Bayramın gözünü seveyim ya bu ne rezil bir performans yıllardır bu kadwr kötü stoper performansı görmedim.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama daha kötüydü ama bu da kötü. Kaan, Boey, Dubouis, Nelsson satılıp yeni bir yabancı stoper + Mert Müldür alınmalı. Boey ve Nelsson satılmasa tabii ki mutlu olurum ama çok yüksek teklifler daha şimdiden var. İmkanı yok bunları tutamayız.

Ben diyorum çünkü as stoperlerden daha fazla kazanıyor. Ya Kaan da satılsın ya da oynasın. Zaten Nelsson gidecek. O bizden çıktı artık. Şu durumda 20 milyon euroyu kabul etmeyecek bir kulüp olamaz. Seneye yabancı kuralı kalkacaksa cidden Kaan'ı satalım yoksa gereksiz yani şu maaşla yedek olması. Nelsson'un yerine de yabancı stoper alırız olur biter. Boey de gidiyor zaten. Dubouis de kalmasın lütfen mümkünse. Sağ beke Mert Müldür alınır yerli kuralı yüzünden 7-8 milyon euroya. Ama Mert Müldür'ü alırsak Nelsson-Kaan durumunu bu sefer de Boey-Mert değişiminde görebiliriz fakat yapacak bir şey yok. Nelsson da Boey de yolcudur abbas 2 ay sonra. Bizim de elimizde imkan varken yerli ile doldurmak fena fikir değil gibi. İleriye yabancı atılır. Kerem'i de tutamayabiliriz çünkü. Ekonomik durum o kadar kötü ki ülkede ve tüm takımlarda çift haneli her rakama çoğu topçu satılır. Kerem'e biri çıkıp 14 verse vermeyecek misin yani sezon sonu? Vereceksin. Onun yerine de Onyekuru tarzı biri alınır. Onyekuru da yedeğe çekilebilir ama o son vuruşlarıyla asla as takımda olamaz. Yani işin özeti ben seneye hiç CL hayali kurmuyorum çünkü bu takımdan çoğu adam kalmayacak seneye. Takımı yenilemek istemesek bile yenilemek zorunda kalacağız. Yeni kadro da kendine gelene kadar yine Kasım-Aralık olur. O zamana kadar da eleniriz gruplardan. Ama biz paramıza bakalım. Şu borçlar ödenene kadar maalesef lig şampiyonu olup CL kovalamamız lazım.
Ben nelsson satılmamalı demiyorum ki satılırsa yerine mutlaka onu ikame edebilecek bir oyuncu almamız lazım yoksa kaan ayhan'la sezon bitmez. Aldığı ücrette çok yüksek değil yıllık 1 milyon euroya yakın para alıyor bu seviye de para alan adamı illa ilk 11 de oynatmalıyız gibi bir zorunluluğumuz yok.

Stoper ve stoper yedeği olarak düşünülmemeli yapacağı en iyi rol sonradan oyuna girip skoru tutman gereken maçlarda orta sahada pas opsiyonu yaratacak oyuncu olarak sahaya sürmek..

acayip boş bi topçu yaw. alpaslan falan daha iyi olabilir. okan emin dururken bunu nasıl oynatıyor sanırım 700. defa yazıorum bunu ama hakkaten anlamadım bunun ne özelliği olduğunu. aşırı yavaş, kısa, yerini kaybediyor, pasları falan standart. giresun maçındaki emin bunun 5 katı falan daha iyiydi.

Bugün abdulkerimden kötü degildi valla.

Ama 6 da daha iyi oynar bizde

Millet ezbere konuşuyor.
Şu maçın rezilliğinin tek sorumlusunun kaan olduğunu söylemek tam bir iş bilmezlikdir.

Çoğu maçta as stoperlerimiz öyle kötü performanslar gösterdiki yenilmediğimiz için konuşulmadı.
Sahada Takım olarak oynanan oyun rwzalet yahu hala kaan diyorlar.
Kötü performasn sergiledi dersin anlarım ama mağlubiyeti sadece bu adama bağlamak iş bilmezlik.

Kaanı anlamsızca gömüp emin oynasa daha iyi diyenler iddaa ediyorum eminin oynadığı maçlarda aynı şekilde emini gömmüştür.

Bizim sorunumuz yanında kaan devede kulak kalır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün abdulkerimden kötü degildi valla.

Ama 6 da daha iyi oynar bizde
İlk golde orta sahada ki adama basmaya gitti defansda bıraktığı boşluğa rakip girip gol attı, ikinci golde anlamsız şekilde sağ bekte boeyin adamına gitti gene defansda bıraktığı boşluğu rakip gole çevirdi, son gol direk yaptığı saçma pozisyon hatasıyla 5 metre ofsaytı bozdu gole sebep oldu nasıl kötü değildi?
Abdulkerim bunun boşluklarını kapatıcam diye adalesi gitti adamın.

Geri
Üst Alt