#23 Kaan Ayhan

büyük karakter,,bence sakatlığı ciddi oynamak için baya zorluyor..ziyech falan olsa antremana çıkmaz bırak maçta oynamayı..

Takımda hangi yer eksikse akla ilk sen geliyorsun biraz daha idare et bizi.

Buda kulup doktoru degil. Bana resmi aciklama lazim. Bunlara inanacak degilim

Ozaman euro 24 de oynamicak. Ha orda da oynarsa hangi ara ameliyat olup tekrar bizim takima katilacak?
Adam her maç kasıgını tutuyor

Sene başından beri 1 tane resmi açıklama yapmıyorlar Sanchez sakatlandı haber çıkmadı Abdülkerim çoktan geliyordu 2 hafta geç geldi Zaha süreci bile belli değil Icardi durumu daha vahimdi

İletişim konusunda sınıfta kalmış kulüpten açıklama bekliyorsanız daha çok beklersiniz.

Adam her maç kasıgını tutuyor sene başından beri 1 tane resmi açıklama yapmıyorlar Sanchez sakatlandı haber çıkmadı Abdülkerim çoktan geliyordu 2 hafta geç geldi Zaha süreci bile belli değil iletişim konusunda sınıfta kalmış kulüpten açıklama bekliyorsanız daha çok beklersiniz.
Demekki önumuzdeki sezon bilmem kac ay yok haa?

Eger denildigi gibi sakatligi varsa bu sezonu bile tamamlayamaz

Demekki önumuzdeki sezon bilmem kac ay yok haa?

Eger denildigi gibi sakatligi varsa bu sezonu bile tamamlayamaz
İdare etmeye çalışıyor ama ciddi zorlanıyor sene sonunu mecbur getirecek çünkü aldığımız bek oyuncusu sakat en azından turnuvada olmaz iyileşme sürecinde toparlayabilir.

Ama aldigi darbe ciddiydi. Öyle yorgunluktab cikmadi yani
Çıkarken yanlış hatırlamıyorsam yine kasık bölgesini yoklayarak çıktı

Kaan darbeye bağlı sakatlık yaşadığını hiç hatırlamıyorum muhtemelen Ankaragücü maçında yine sahada olur ama ne kadar kalır bilmek zor ya da sonradan girebilir orasını hoca biliyordur.

Stoper lazım geç, 6 numara lazım geç, sağ bek lazım geç, sol bek lazım geç bu sırada en formda olan adamlarımızdan birini zorlaya zorlaya sakatladık 1 tane adam almadılar

Ocak başı açılan transfer döneminde Şubat sonu Afrika kupasında oynayıp sakatlanan adamı getirdik Kaan'ı rahatlatmamız gerekirken yine zorlamaya devam ediyoruz.

hocanın idareli kullanıyoruz lafına gülümsedim ,kaanı bek olarak kullanmasak bukadar cok zorlanmaz

O serefsiz cek nasil oyle girdi Kaana. Umarim ciddi bisey yoktur yemin ederim en onemli adamlarimizdan Kaan.

Geri
Üst Alt