Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben buna inanamadim. Sene sonu dedigin euro 24 var. Hangi ara ameliyat olacak?Pubis sorunu var ameliyatı sene sonuna kadar erteledi. Her maç kasıgını o yüzden tutuyor baya zorlanıyor bek temposunu kaldırması mümkün değil.
Ben buna inanamadim. Sene sonu dedigin euro 24 var. Hangi ara ameliyat olacak?
Bilir kişimi bu? Kulup doktoru gibi aciklama yapmis bide
Adam her maç kasıgını tutuyorBuda kulup doktoru degil. Bana resmi aciklama lazim. Bunlara inanacak degilim
Ozaman euro 24 de oynamicak. Ha orda da oynarsa hangi ara ameliyat olup tekrar bizim takima katilacak?
Demekki önumuzdeki sezon bilmem kac ay yok haa?Adam her maç kasıgını tutuyor sene başından beri 1 tane resmi açıklama yapmıyorlar Sanchez sakatlandı haber çıkmadı Abdülkerim çoktan geliyordu 2 hafta geç geldi Zaha süreci bile belli değil iletişim konusunda sınıfta kalmış kulüpten açıklama bekliyorsanız daha çok beklersiniz.
İdare etmeye çalışıyor ama ciddi zorlanıyor sene sonunu mecbur getirecek çünkü aldığımız bek oyuncusu sakat en azından turnuvada olmaz iyileşme sürecinde toparlayabilir.Demekki önumuzdeki sezon bilmem kac ay yok haa?
Eger denildigi gibi sakatligi varsa bu sezonu bile tamamlayamaz
Nasil getirecek yav. Al iste sakatlanip cikti. Agucu macinda kesin oynamazİdare etmeye çalışıyor ama ciddi zorlanıyor sene sonunu mecbur getirecek çünkü aldığımız bek oyuncusu sakat en azından turnuvada olmaz iyileşme sürecinde toparlayabilir.
O maç yine oynar sadece zorlanarak oynuyor maçın 60-70'nci dakikasında kendini yere bırakır kenara gelir.Nasil getirecek yav. Al iste sakatlanip cikti. Agucu macinda kesin oynamaz
Ama aldigi darbe ciddiydi. Öyle yorgunluktab cikmadi yaniO maç yine oynar sadece zorlanarak oynuyor maçın 60-70'nci dakikasında kendini yere bırakır kenara gelir.
Çıkarken yanlış hatırlamıyorsam yine kasık bölgesini yoklayarak çıktıAma aldigi darbe ciddiydi. Öyle yorgunluktab cikmadi yani