#23 Kaan Ayhan

kaanı sağ bekte yıpratıyor mu

maçları izlemiyor musunuz

kaan klasik sağ bek mi oynuyor allah aşkına

oynadığı rolü oynayabilecek 1 tane daha oyuncu yok takımda

asimetrik bir 4lü veya 3lü oynuyor işte takım

şu an oynadığı rolü boey oynar mı şüpheli mesela

kaanı sağ bekte yıpratıyor mu

maçları izlemiyor musunuz

kaan klasik sağ bek mi oynuyor allah aşkına

oynadığı rolü oynayabilecek 1 tane daha oyuncu yok takımda

asimetrik bir 4lü veya 3lü oynuyor işte takım

şu an oynadığı rolü boey oynar mı şüpheli mesela

Jelert düzelmezse

Barış sağ bek Sallai sağ açık Kaan 6 no. Ne dersin ?
Zor maçlarda şu diziliş iş yapmaz mı hatta kolay maçlara bile çıkar bu takım kaan-sara kreatif adamlar

kaptanlık yakışıyor kendisine, ayrıca geri dörtlünün neredeyse tamamının ayağının temiz olması işimizi çok kolaylaştırıyor

buna katılıyorum , ama bekte kullanmak adamı defansif anlamda çok zorluyor gibime geliyor.

Tor - Kaan - Sara olsa (kaan stoper önü olacak şekilde) sanki hem Tor hem Sara rahat edecek hem kaan daha az yorularak meziyetlerini ortaya koyacak.

ama bunun içinde Mertensi kesmen lazım.

bunu halletmek zor iş
Kaanla build up yapıyoruz ama Jelert o rolü oynayamaz.

Jacobsu öne yollayıp 3-2 2-3 build uplar bu sayede oluyor

6 no oynatsak çıkarken sağ stoper gibi rolleşecek mesela yine MTdeki gibi

hocana isyan et ben sağ bekte kendimi iyi hissetmiyorum de. bugün Dembay yerine ortasaha olsa o golleri yemezdik. Metehan'la dönüşümlü kullansın ya da en kötü. Jelert'den verim alamayacak bay buruk belli ki.

Devre arasında bir sağ bek alma fikrimiz var mı bilmiyorum ama Kaan 'ın yerine oynayabilecek bir sağ bekimiz olana kadar Kaan 'ı gerçekten korumamız gerektiğinde dinlendirmemiz gerekiyor

Jelert bunu ne kadar yapabilir bilmiyorum da en azından maçların 65-70. dakikasında filan Kaan'ı koruyabilmek için oyuna almamız gerekiyor.

Kaptanlığı yakiştırdigim bir oyuncumuz sahadaki oyun dan bağımsız

Son düzenleme:
Bu adam geçen sezon en iyi maçlarını orta sahada oynamışken neden tekrar orada şans verilmedi? Anlamak mümkün değil.

Bu adam geçen sezon en iyi maçlarını orta sahada oynamışken neden tekrar orada şans verilmedi? Anlamak mümkün değil.
torreira ve sara var işte. hoca 3lü oynamaz ligde

belki kaan-torreira-sara'yı totnım, ajax ve tur atlarsak AL maçlarında görürdük ama bu seferde sağ bek de adam yok

Jelert bizim oyuna uymadı gibi kaani orta sahada kullanamayacağız galiba fazla.

Orta saha rotasyonumuz Kaan ve Berkan olsa hem zaman zaman Torreira ve Sara’yı dinlendirebiliriz hem de takım bu kadar düşmez. Bir şekilde idare eder bu ikisi.

Fakat sağ bek olmadığından Kaan’ı oraya hapsettik. Berkan’ı da ya sol bek oynatıyor ya da oynatmıyor. Takoz dayıya kalıyoruz o da takımın anasını belliyor.

Bu adamin en uygun mevki orta saha, stoper ve sag bek degil. Hoca cok yipratiyor.

Kaan' ın en verimli olacağı mevkiler;

1. Dörtlü savunmada önlibero
2. Üçlüde sağ stoper.

İhtiyaç halinde merkez stoper ve sağbekte de oynar, oynuyor zaten. Mevcut periyodda sağbek/sağ stoper hybrid bir rol üstleniyor ve iyi de gidiyor maşaallah; olumlu-olumsuz eleştiri yaparken bu durumu göz önünde bulundurmamak, kısmen kanat bek gibi oynayan Jakobs ile kıyaslamak hata olur.

Israrla başlığına yazmayı sürdürecem bizim hoca mahvetti bu adamı mecburiyetten sağ bek başlatması Ok peki maç içinde al sağ beke jelerti çek kaani ortayı 80 iq birisi bile bunu görür

Okan hocanın hasta inadindan dolayı milli takimada secilmiyor

SağBek departmanında incin top oynadığından ve ondan başka aday adayı bile olmadığından olabilirmi acaba?Maalesef ki.Bu hafta perçinleşti bu husus.

Dünyada sağ bek kıtlığı var sanki .
Bulamıyoruz doğru düzgün sağ bek .
Defansı sağlam olsun varsın çıkmasın ileriye

Geri
Üst Alt