#23 Kaan Ayhan

Kaan Ayhan. Her zaman söyledim 3lü oynayacaksak merkezde olmalı ve topu oyuna sokmalı diye. Harikaydı çok iyi mücadele etti. Galatasarayda insanlar bir türlü kendisini kabullenemiyor ama neredeyse her maçta minimum 7/10 oynuyor. Helal olsun sana Yerli Kimmichim benim
FB_IMG_1731494990281.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leş, disiplinsiz, gevşek arkadaşları yüzünden adelesi gitti.

Kaan Ayhan. Her zaman söyledim 3lü oynayacaksak merkezde olmalı ve topu oyuna sokmalı diye. Harikaydı çok iyi mücadele etti. Galatasarayda insanlar bir türlü kendisini kabullenemiyor ama neredeyse her maçta minimum 7/10 oynuyor. Helal olsun sana Yerli Kimmichim benim Ekli dosyayı görüntüle 268056

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenabet misin olum sen yaa.

bu adamın 90 dkyı tamamladığı bir maç var mı acaba , stoper desen stoper değil , bek desen bek değil orta saha desen değil , ağır hantal sprint bile atamayan prof futbolcu ama her maç adelesini tutuyor sprint atmayan adam nasıl sakatlanıyor o da garip

Beşiktaş ambiansı ile dogum günü düzenlemıs

takım kaptanlarından birisi apo yada kaan olmalı diye senelerdir söylüyoruz

okan hoca kendisini gerçek mevkisine koysa daha degerli olacak o da ayrı konu

Sakatlığı ne durumda acaba? 4'lü oynadığımızda bence sağ bekte Jelert oynamalı artık temposu, hızı, git-geli daha iyi yaptığı için ama 3'lü oynadığımızda pası, oyun zekası ile çok işimize yarıyor.

Galatasaray, Kaan Ayhan'ın sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildiğini açıkladı.

Kaan Ayhan ortalama 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak. (Kaya Temel)

Kaan fiziksel yönden hiçbir zaman fit bir oyuncu olmadı bizim onu rotasyonda kullanmamız gerekiyodu ama bek transferlerimiz cortladığı için takımda en fazla süre alan oyunculardan biri oldu ve beklenen bir şekilde sakatlandı. Yokluğunu çok arayacağız savunmadan top çıkarırken ana pas opsiyonlarından biriydi Jelert o rolü kaldırabilecek mental olgunluğa henüz sahip değil.

Geri
Üst Alt