#23 Kaan Ayhan

elinden geleni yaptığından şüphem yok ama ne hücum ne de savunmada etkili.

direkten dönen toptan önce pozisyonu süpürüyordu aslında ama hızı olmadığı için alıp dönmek yerine rastgele vurdu. o top gidip gol olacaktı torreira'nın ters vuruşuyla. şans yanımızdaydı.

Galatasaray'da gordugum en zeki futbolculardan. Fena halde Ergun Penbe'yi hatirlatiyor bana. Ama yine de sagbek degil bu adam.

Ilginç biçimde hareketli toplarda daha iyi orta yapıyor

Kerem Demirbay'a tahammul etmek yerine, maca Kaan'i ortaya cekip baslasak cok daha rahat mac olurdu.

Orta sahada sarı kartlı olmasına rağmen müthiş oynadı 10 dk falan oynadı sonrasında tekrar sağ bek e geçti. Sağ bek oynadığı için mutsuz herif. En azından ikinci yarıyı götürecek sacha boey tarzı bi sağ bek alınmali.

Madem dörtlü oynayacaz bari büyük şefi orta sahada izleyelim o denli

Üzgünüm; kendisini çok sever ve beğenirim ama epeydir standardının çok altında oynuyor maalesef, bunda sakatlığının ne derece etkisi olduğunu bilemiyoruz; belki antrenmanları tam randımanla yapamıyordur vs.

Yediğimiz golde geriye çekilmek yerine ortayı yapan yarmanın üzerine erkenden gitse pozisyon oluşmayacaktı bile ki bunları sık yapar oldu; bariz özgüven gerilemesi gözlemliyorum. Takımdaki en iyi 6 numara olduğunu ve kadro planlamasının buna göre yapılması gerektiğini ısrarla iddia eden biri olarak söylüyorum, bu haliyle orada da 90 dakikayı kaldırabilecek gibi durmuyor.

kullandığı taç atışları ortalama 1 dk'yı buluyor. Bununla ilgili uyaran var mı acaba kendisini ?

Taç atışının ne kadar önemli olduğunu bu sene jakobs sayesinde anlamış olmamız lazım

hafif sakatligi mi var bana mi oyle geliyor. kosarken zorlaniyor sanki bskin golunde geriye donemedi yavas yavas dondu normalde boyle biri degildi

Kaan Ayhan. Yerli Kimmich! Hayatımda bu kadar profesyonel yaşayan, bu kadar futbol bilgisi yüksek bir oyuncu çok az izledim. Uefayı aldığımız senenin Capone'si diyebiliriz. Hem Sağ Bek, hem Stoper oynardı. Kaan ekstra olarak merkezdede oynuyor. Büyük değer, Kaptan olmalı 20250115_154116.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisini çok severim lakin ki kendisi Kağnı Ayhan olmak yolunda ilerlemekte ve bu durum çok can sıkmakta

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt