#23 Kaan Ayhan

Hocada disiplin olamazsa oyuncularda da olmaz.

Futbol takımı mı eğlence merkezi mi belli değil.

Maçı izlerken dikkatimi çekmişti kilosu
Adamın içinden top geçirmeye çalışması da sinirlendirdi herkesi

Kendisi gibi 10 topçu daha olsa şampiyonlar ligi şampiyonu olmak işten bile değil

eldeki en iyi ön libero sanırım

Torreira ile Lemina 5 metre yanına pas veremiyodu çünkü

At sahibine göre kişner, muhteşem bir atlet değildi ama en azından diri bir adamdı, 1 ay uzak kaldı 10 kilo almış. Soran sorgulayan biri de yok tabii, herkes tatilde gibi takılıyor.

Kendisi sevdiğim ve bir dönem haksızlık edildiğini de düşündüğüm bir futbolcumuz(du). 2 yılı bulmuştur, sahada bulunduğu çok kısa sürelerde hep bitik-yılgın-mutsuz vücut dili ve yüz ifadesiyle görmekten sıkıldım artık. Sakatlık yahut başka bir sebep söz konusu olsun, performans veremeyen bir futbolcunun zaten devam etmekte olan sözleşmesi ne diye uzatılır ki? Alıp da kaçıracaklar mı yani? Öyle dededen kalma abi mabi hikayelerini geçsinler. Yedek kulübesini reelde boş tutmak için ''Buruk'' bahaneler bunlar...

Sozlesmesi ne zaman bitiyor. Okan hocasi uzulmesin diye uzatmistir.

Son 30 yılda Galatasaray'da oynayan toplam 2 oyuncudan nefret etmiştim. Kaan, 3. olma yolunda gidiyor. Bunu oynamaya çalıştığı spor dalı ile ilgisi yok zira futbol oynadığını düşünmüyorum. Hizipçi bir karakter gibi şu Almancı tayfanın başı çektiğini düşünüyorum. Ben Galatasaray içerisinde oluşan kliğin kokusunu 1000 km öteden alırım. Bu adam bize zararlı.

Son düzenleme:
Bitik haldeyken sözleşmesi uzatıldı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt