#23 Kaan Ayhan

zaten bence stoper ve orta sahada yedeğin yedeği olarak tutmak mantıksız değil bu herifi
bi tekniği bi oyun zekası var
giderse de bi şey demeyiz yerine daha diri yerli konulcaksa

Ulan o teke tek kaldığı pozisyonda 6-7 metre avantajla geriye doğru koşarken nerdeyse topu kaptırıyordu alüminyum

Geldiğinde çok sevinmiştim bu geberikligin bizi bitirdi yemin ederim.

Sirf böyle seylerden dolayi kaan gibileri kalmalilar ( cok maas almiyorsa)

Bu adam ön liberoda iyi. Bizde de, milli takımda da ön liberoda güzel maçları var. Fakat nedense en iyi olduğu mevkide fazla değerlendirilmiyor. Bu maçta girdikten sonra önde iyi bastı.

Bu niye böyle iyidi lan

Kaan zaten kötü bir oyuncu değildi ki. Fiziken kötü vaziyetteydi. Fiziken iyi vaziyette olan bir Kaan gayet iyi topçu, teknik var, oyun zekası yüksek.
Yok ben kaani cok iyi biliyorum da, cok cok kötü durumdaydi milli takim sakatligindan sonra. Acayip fitlesmis

Maç sonunda önde basmalarını beğendim ilginç

Şöyle bir düşüncem var,

Artık rolünün ilk 11 değil de hamle oyuncusu olduğunu kabul etmesi çok kolay olmasa da, bunu kabullenmiş ve "takıma bu şekilde katkı sağlayacağım" ikna olmuş.

Ya açıkçası Lemina'yı stopere çekmekten yahut Singo'yu oradan oynatmaktan ziyade kendisini mi oynatsak diyorum Başakşehir maçında

Liverpool maçında tempoyu kaldırması zor olur ama Başakşehir maçını kotarabilir sanki? Lemina olmadan orta sahada zorlanırız, Singo da özellikle sol stoperde hiç güven vermiyor

Geri
Üst Alt